Меню сайта

Статистика

Главная

Регистрация

Вход
Приветствую Вас Mehmon | RSS


Guzalinaning oshxonasiga hush kelibsiz!!!


Yakshanba, 28.04.2024, 15:11
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
FORUM » Turk oshxonasi » Suyuq taomlar » Gulkaramli taom.
Gulkaramli taom.
AnsoraДата: Dushanba, 08.04.2013, 12:26 | Сообщение # 1
Ustoz, SHef oshpaz
Группа: Пользователи
Сообщений: 125
Статус: Offline
Assalomu alaykum

Masalliqlar:  

500 gr gulkaram
1 dona piyoz
200 gr qiyma
1 qoshiq tomat
2-3 qoshiq saryog' yoki salat yog'i
1 litr qaynagan suv
0.5 qoshiq tuz

Tayyorlanishi:  

Gulkaramlarni o'rta kattalikda gullarining shakliga qarab bo'ling. Qiyma, piyozni qovuring, gulkaramni ham 10 daqiqa qadar qovuring, mazali boladi. Tomat solib qovuring. Tuzini solib, suvini quying. 30 daqiqa so'ngra tayyor. 
Yoqimli ishtaha.

 
LeylaДата: Seyshanba, 09.04.2013, 21:01 | Сообщение # 2
Ustoz, SHef oshpaz
Группа: Moderatorlar
Сообщений: 402
Статус: Offline
таъриф учун ташаккурлар Ансорапа  thumbsanta
 
AnsoraДата: Chorshanba, 10.04.2013, 10:21 | Сообщение # 3
Ustoz, SHef oshpaz
Группа: Пользователи
Сообщений: 125
Статус: Offline
Leyla, arzimaydi:)
 
FORUM » Turk oshxonasi » Suyuq taomlar » Gulkaramli taom.
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Форма входа

Поиск

Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024 Создать бесплатный сайт с uCoz