Guzalina | Дата: Chorshanba, 27.03.2013, 12:09 | Сообщение # 1 |
Ustoz, SHef oshpaz
Группа: Administrator
Сообщений: 774
Статус: Offline
|
Tayyorlanishi oddiy buni ham. Duxovka idishingizni katta kichikligiga qarab, masalliq tanlashingiz mumkin.
Men 6 dona tovuq puti-oyog'ini soldim. Tovuqlarni yuvib, alohida idishda tuz, murch, zira bilan yaxshilab ishqaladim. Ustiga har xil sabzavotlar soldim: kartoshka, bulg'ori-qizil, yashilidan, sarimsoq 3-4 bolak, piyoz 1 dona, pomidor... Sousiga 3 stakan qaynagan suv, 2 qoshiq tomat, tuz, 4-5 qoshiq yog- saryog solsangiz ham boladi, tomatni qaynagan suvda eritdim, ustidan soldim masalliqlarni.
Xohlasangiz putlarni biroz tiling, osonroq pishadi ham tuz va ziravorlarni mazasi yaxshi kiradi ichiga.
240C da 1 soat pishirdim...
MATN MUALLIFI ANSORA
|
|
|
Эти 0 пользователя(ей) поблагодарили Guzalina за это полезное сообщение: |
|
|
Guzalina | Дата: Chorshanba, 27.03.2013, 12:11 | Сообщение # 2 |
Ustoz, SHef oshpaz
Группа: Administrator
Сообщений: 774
Статус: Offline
| LEYLA opa tayorlaan rasmlari bor ekan bu ham joylab qoyaman qarshi bo'lmaysiz degan umitdaman )))
Капалак, отчётни кабул килинг, сабзавотсиз шундо узини пиширдим боржамда, лекин ёкди ,пишириш одно удовольствие
|
|
|
Эти 0 пользователя(ей) поблагодарили Guzalina за это полезное сообщение: |
|
|