Меню сайта

Статистика

Главная

Регистрация

Вход
Приветствую Вас Mehmon | RSS


Guzalinaning oshxonasiga hush kelibsiz!!!


Shanba, 27.04.2024, 08:51
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
FORUM » Arab oshxonasi » Shirasiz pishiriqlar » Qiymali pirok
Qiymali pirok
GuzalinaДата: Shanba, 06.04.2013, 16:50 | Сообщение # 1
Ustoz, SHef oshpaz
Группа: Administrator
Сообщений: 774
Статус: Offline
Assalam aleykum hurmatli forumdoshlar!!!


Hamiri uchun:
200 gr margarin
250 gr smetana yoki qatiq
1 ta tuhum
yarim choy qoshiq soda
chimdim tuz
2,5 stakan un

Qiymasi uchun:
500gr yog'siz qiyma
2ta o'rtacha piyoz
zira
muruch
tabga ko'ra tuz

tayyorlash:

qatiqga soda solib qo'yamiz ko'pirib turaversin



idishga margarinni sovuq holida qirg'ichdan o'tqazamiz



un solib qolda urvoq qilamiz





tuhum va tuzni solabi ARALASHTIRMAYMIZ



qatiqni solgandan so'ng hamir qoramiz yumshoq hamir buladi juda mayin



hamirni muzlatkichga 15 minutga qoldiramiz, ungachan qiymasini tayyorlab olamiz.

Piyozni mayda qirg'ichdan o'tqazib



qizmaga qo'shamiz, tuz muruch zira solib aralashtiramiz



hamirni 2ga bolib dumaloq qilib yoyamiz qalinroq bo'lgani yaxshi



orasiga qiyma qo'yib



ustidan hamirni yopib atrofini qo'l bilan yopib tugib chiqamiz
Прикрепления: 7088514.jpg (58.5 Kb) · 9161669.jpg (118.1 Kb) · 5047280.jpg (106.1 Kb) · 5508771.jpg (99.9 Kb) · 3536837.jpg (94.9 Kb) · 0359860.jpg (110.1 Kb) · 7884458.jpg (61.2 Kb) · 8528982.jpg (143.1 Kb) · 4016259.jpg (58.6 Kb) · 2901109.jpg (151.0 Kb)


 
GuzalinaДата: Shanba, 06.04.2013, 16:54 | Сообщение # 2
Ustoz, SHef oshpaz
Группа: Administrator
Сообщений: 774
Статус: Offline






duhovkani tegini urtachadan pastroq olovda qizdirib 20-25 minut pishiramiz, va ustini yana 15 minutcha pishiramiz. ustga tuhum surish kereymas uzi qip qizil bo'lib pishadi  cool  yoqimli ishtaha!!!





rasmlar sifati uchun uzr so'rayman!!!
Прикрепления: 2581406.jpg (77.2 Kb) · 4543542.jpg (72.3 Kb) · 1521422.jpg (72.9 Kb) · 7179874.jpg (66.3 Kb) · 4061062.jpg (67.7 Kb)


 
umm_abdullohДата: Shanba, 06.04.2013, 17:47 | Сообщение # 3
Oshpaz bo'lish istagida
Группа: Пользователи
Сообщений: 63
Статус: Offline
Va alaykumussalam mmm juda mazali bolsa kerak mashaalloh rahmat recept uchun.  smile


www.tavhid.com
 
AnsoraДата: Shanba, 06.04.2013, 17:48 | Сообщение # 4
Ustoz, SHef oshpaz
Группа: Пользователи
Сообщений: 125
Статус: Offline
Gozal gap yoq rahmat:)
 
LeylaДата: Shanba, 06.04.2013, 17:56 | Сообщение # 5
Ustoz, SHef oshpaz
Группа: Moderatorlar
Сообщений: 402
Статус: Offline
дахшааат Гузал манам шунака пирога киламану лекин начинкасига картошка соламан  biggrin
 
RumaysoДата: Shanba, 06.04.2013, 18:00 | Сообщение # 6
Ustoz, SHef oshpaz
Группа: Moderatorlar
Сообщений: 460
Статус: Offline
guzal mashaalloh retsept super
 
GuzalinaДата: Shanba, 06.04.2013, 18:21 | Сообщение # 7
Ustoz, SHef oshpaz
Группа: Administrator
Сообщений: 774
Статус: Offline
thank yuuuu hamelaga nachinkasi holaganilacha qivorurila holaganla, bizada hujayin shunaqa ser go'sht busa sevalla (piroknimas mani)

biggrin biggrin

Hazil pirokniyam maniyam


 
МадинаДата: Shanba, 06.04.2013, 18:58 | Сообщение # 8
Oshpaz yordamchisi
Группа: Пользователи
Сообщений: 85
Статус: Offline
Гузал зур чикибди,рецепт у-н рахмат! Гапниям оласиз-а! Эр бермок-жон бермок деб-а ,эризни пирогдан хам кизгониб кетдизми? Укиб роса кулибман!
 
FORUM » Arab oshxonasi » Shirasiz pishiriqlar » Qiymali pirok
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Форма входа

Поиск

Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024 Создать бесплатный сайт с uCoz