Guzalina | Дата: Yakshanba, 24.03.2013, 01:53 | Сообщение # 1 |
Ustoz, SHef oshpaz
Группа: Administrator
Сообщений: 774
Статус: Offline
| Hamiri uchun:
2ta katta tuhum 200 gr saryoq, margarin hona haroratida erigan 2stakan un 1stakan shakar2choy qoshiq raxrihlitel 1piyola qatiq
tuhum bn shakar yaxshilab mixerda aralshtiriladi rangi ocharguncha, boshqa idishda saryoq bn unnu aralashtirami qatiqga razrihlitelni qushib aralashtieami kopik bulib qoladi.ohirida unli massaga tum va qatiqni quyib aralashtirami quyuq yopishqoq hamir buladi. mana bunaqa
qolipga yarim hamirni quyib nachinkani solib, keyin qolgan hamirni solib tekislab chiqamiz.
duhovkani urtacha olovida 25 minut tegini va pastbolovda 20 minut ustini qizartirib pishiramiz.
issiqligida ustiga kreminiquyib sovutamiz.
Nachinkasi: 4ta olma 200gr qaymoq, smetana, fresh cream man fresh cream soldim malina ham soldim manimcha shart emas, balkim boshqa murabbo solishingiz mumkun olmani archib tugrab qaymoq bilan aralashtiramiz
kremi: 400ml sut 2osh qishiq shakar 2osh qoshiq kraxmal vanilin past olovda tinmay kovlab turamiz suyuqroq krem bulgunicha.
juda zor pirok buldi mashaa Allah,dasturhonilaga baraka
|
|
|
Эти 0 пользователя(ей) поблагодарили Guzalina за это полезное сообщение: |
|
|
Rumayso | Дата: Juma, 26.04.2013, 02:28 | Сообщение # 2 |
Ustoz, SHef oshpaz
Группа: Moderatorlar
Сообщений: 460
Статус: Offline
|
|
|
|
Эти 0 пользователя(ей) поблагодарили Rumayso за это полезное сообщение: |
|
|