Дата: Yakshanba, 31.03.2013, 20:51 | Сообщение # 1
Ustoz, SHef oshpaz
Группа: Administrator
Сообщений: 774
Статус: Offline
1 stakan issiq suv chimdim tuz un qattimroq qo'lga yopishmaydigan hamir bo'lgunicha eritilgan saryoq tahminan 100gr
tayorlash: issiq suvga tuzni solib oz ozdan un solib qo'lga yopishmaydigan hamir qoramiz. hamirni kichkina yong'oqdan sal kattaroq zuvalachalarga bolamiz.
Uploaded with ImageShack.us gazni yoqib skavarodkani qizdiramiz, ortacha olovda. gazni yana 1tasini yoqamizpastroq qilib uni ustiga hech narsa qo'ymimiz ochiq olov kerak boladi. zuvalachalarni ingichka qilib yoyamiz.
Uploaded with ImageShack.us hamirda qolib ketgan unlarnini silkitib tashlab, qigan skavarodkaga qo'yamiz, hamirda dumaloq puffakchalar paydo boladi.
Uploaded with ImageShack.us ikkinchi tarafani o'g'ramiz va hamirda jigarran puffakchalar paydo boladi.
Uploaded with ImageShack.us hamirni tez olib boyagi past yonib turgan ochiq olovga qo'yamiz, hamir oz ozdan ishadi.
Uploaded with ImageShack.us nonni tez olib eritilgan saryoqni ayamasdan surib rulet shaklida orab qoyamiz.
Uploaded with ImageShack.us va shu tariqa qolganlarini. saryoqni tez tez surib tez tez o'rash kerey bo'lmasam hamir qotib qoladi. saryoq surilib o'ralganidan keyin yumshoq boladi 5-10 minutda. bu hamma jaroyonni tez qilish kerey va 1ta 1ta qilish kerey, maslan hamirlarni yoyib qoyib keyin qolganini pishirsangiz osonroq. lekin hamirlarni pishirib olib keyin saryoq surish yaramaydi qaytarib otaman hamir pishishi bilan saryoq surib o'rab qoyish kerak. ohirida hammasi tayyor bolganida usitiga ham saryoq yengil qilib surtib chiqiladi. yoqimli ishtaxa. bu non rossa mazaliy boladi.
Эти 0 пользователя(ей) поблагодарили Guzalina за это полезное сообщение: