Меню сайта

Статистика

Главная

Регистрация

Вход
Приветствую Вас Mehmon | RSS


Guzalinaning oshxonasiga hush kelibsiz!!!


Seyshanba, 30.04.2024, 08:06
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
FORUM » Parxez taomlar » Quyuq taomlar » Bonkada dimlama tovuq
Bonkada dimlama tovuq
GuzalinaДата: Chorshanba, 27.03.2013, 19:21 | Сообщение # 1
Ustoz, SHef oshpaz
Группа: Administrator
Сообщений: 774
Статус: Offline
1 ta tovuq ( o'rtacha kattalikda bo'lingan)
3 litrlik bonka
1 ta piyoz
1 ta sabzi
1ta kartoshka
1ta pamidor
1ta balgarskiy
1ta baqlajon
har hil ko'katlar
har hil ziravorlar
2-3 ta dona chesnok
tuz
 qo'shimcha: bu taomaga uyda bor sabzavotlarni solish mumkun, bir hillar faqat piyoz va faqat
kartoshka solishadi. farqi yo'q.

hamma sabzavotlarni, va tovuqni to'gtab ziravor tuz bilan aralshtirib bonkaga
solinadi, yarim piyola suv solamiz ustidan. bonkani ustiga temir qopqoq
yopamiz, yoki fol'ga yopamiz. sovuq duhovkaga qo'yamiz, va keyin
duhovkani o'rtacha olovga yoqamiz. 1 soatcha pshadi, pishganiz o'zi
bilinadi suvi chiqib qaynashni boshlidi.  

mana har hil rasmlari))))



Uploaded with ImageShack.us



Uploaded with ImageShack.us



Uploaded with ImageShack.us



Uploaded with ImageShack.us



 
FORUM » Parxez taomlar » Quyuq taomlar » Bonkada dimlama tovuq
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Форма входа

Поиск

Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024 Создать бесплатный сайт с uCoz