Rumayso | Дата: Juma, 26.04.2013, 15:46 | Сообщение # 1 |
Ustoz, SHef oshpaz
Группа: Moderatorlar
Сообщений: 460
Статус: Offline
| kkli masalliqlar: 2 ta tuhum 1litr sut yoki tvorog qiganda qogan zardob:) 1 osh qosh baking powder keragicha un 2 osh qosh shakar tola (yoki uni orniga tuz nachinka kartoshka yoki qiymali qimoqchi bolsak) 1 chomich yog
sutga tuhum,yog' ,baking powder, shakar yoki tuz qoshib mikserda aralashtiriladi yoki vinchekda keyin u oz-ozdan suyuq hamir qilinadi skavarotkani olovda qizidirib azgina yog quyiladi nomiga yopishib qomasligi uchun yoki kartoshkani ortasidan kesib ichki tarafi bn skavarotkani artiladi. bir chomichdan yoki skavarotkani kengligiga kora hamirdan quyib aylantirib o'rta olovda pishirib olinadi. har bir pishgan blinni idishga ag'darib ustidan qopqog' yopib qoyiladi.
Nachinka: 1- Kartoshka mayda kubik tograb piyoz bn yogda qovurib suv priprava sop dimlanadi.
2-qiyma,piyoz ta'bga kora kartoshka solsayam boladi,hammasi qovurib suv ,priprava solib dimlanadi.
3-tvorog,qaymoq yoki slivka va shakar hammasi yaxshilab aralashtiriladi qoshiqda,tayyor.
Pishgan blinchiklarimizni bitta-bitta olib nachinkani solib orab chiqamiza.
Сообщение отредактировал Rumayso - Shanba, 27.04.2013, 14:12 |
|
|
Эти 0 пользователя(ей) поблагодарили Rumayso за это полезное сообщение: |
|
|
umm_abdulloh | Дата: Shanba, 27.04.2013, 13:10 | Сообщение # 2 |
Oshpaz bo'lish istagida
Группа: Пользователи
Сообщений: 63
Статус: Offline
|
Uploaded with ImageShack.us
www.tavhid.com
|
|
|
Эти 0 пользователя(ей) поблагодарили umm_abdulloh за это полезное сообщение: |
|
|