Меню сайта

Статистика

Главная

Регистрация

Вход
Приветствую Вас Mehmon | RSS


Guzalinaning oshxonasiga hush kelibsiz!!!


Seyshanba, 30.04.2024, 03:28
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
FORUM » Turk oshxonasi » Dessertlar » Sultontoji desserti Ansoraopamdan
Sultontoji desserti Ansoraopamdan
GuzalinaДата: Chorshanba, 27.03.2013, 14:21 | Сообщение # 1
Ustoz, SHef oshpaz
Группа: Administrator
Сообщений: 774
Статус: Offline




Masalliqlar: 

1 litr sut

200 gr shakar

3 qoshiq un

2 qoshiq kraxmal

100-120 gr saryog'

20-25 dona bolalar pechenyesi (kichkina, shirin)

1 paket vanilin (8gr)

Ustiga 100 gr shokolad

Tayyorlanishi:

Yog'ni biroz eritib, unni 5 daqiqa qadar qovuring, olovni pasaytirib ustiga sovuq sutni to'king, aralashtiring. Sut qizimasdan kraxmalni soling, ketidan shakarni solib, aralashtirishda davom eting. Sut qaynab, yumshoq krem holiga kelguncha aralashtiramiz, darrov vanilinni solaiz, aralashtiramiz. Darrov 2-3 bo'lakka bo'lingan pechenyelarni solib, aralashtiramiz va olovdan olamiz. Tayyor bo'lgan qorishmamizni oldindan xo'llangan keks qolibimizga to'kamiz. Yaxshilab tekislaymiz. Ustini oddiy tarelka bilan yopamiz. Iiligandan keyin 1 kun (men 10 soat tutdim muzlatgichda), muzlatgichda tuting. Bu vaqt o'tgandan keyin, keks qolibini kattaroq tekis idishda ag'daramiz. Shokolodimizni tagidan par kelib turgan holda eritamiz (men ichiga 2-3 qoshiq sut soldim) shirinlikni ustidan to'kamiz. 1 soat qadar muzlatgichda turgandan keyin ikrom etishingiz mumkin. Osh bo'lsin. 

Men 1 haftada 2 marta qildim, Uydagilarga, qo'shnilarimga yoqdi:) 


MUALLIF ANSORAOPA


 
FORUM » Turk oshxonasi » Dessertlar » Sultontoji desserti Ansoraopamdan
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Форма входа

Поиск

Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024 Создать бесплатный сайт с uCoz