Меню сайта |
|
|
Статистика |
|
|
|
|
|
| Приветствую Вас Mehmon | RSS
Guzalinaning oshxonasiga hush kelibsiz!!!
Seyshanba, 30.04.2024, 17:55 | |
|
|
Kok somsa
| |
Rumayso | Дата: Yakshanba, 05.05.2013, 23:14 | Сообщение # 1 |
Ustoz, SHef oshpaz
Группа: Moderatorlar
Сообщений: 460
Статус: Offline
| Kok somsa.
Hamiri uchun kerakli masalliqlar: 1,5 piyola suv 3-4 osh qoshiq oq yog' eritilgani 2 ch qosh tuz keragicha un
Nachinkasi uchun kerakli masalliqlar: 2 bog speanch 3 dona kartoshka 3 dona piyoz ta'bga kora tuz
Hamir tayyorlanishi: Suvga tuz qoshib aralashtiriladi,yog' va un qoshib yumshoqqina hamir qoriladi. Tayyor hamirga klyonka tortib ,tindiriladi.
Nachinkani tayyorlash: speanch yuvib, kartoshka va piyoz artib,,
mayda qilib tograladi kartoshka kubik tograladi..
tingan hamirni bolaklarga bolib chiqib,ustidan selafan yopib ,biroz muddat tindiriladi.
tayyor tog'ralgan masalliqlarga tuz qoshib aralashtiriladi.
Tingan hamirni olib,jova yordamida yoyib ,nachinka solib..
uchburchak shaklida tugib
listga terib,ustidan tuhum surkab,qora sedana sepib, qizib turgan baland olovli gazda qizarguncha pishiriladi.
Taom tayyor yoqimli ishtaha!
|
|
|
Эти 0 пользователя(ей) поблагодарили Rumayso за это полезное сообщение: |
|
|
Guzalina | Дата: Yakshanba, 05.05.2013, 23:36 | Сообщение # 2 |
Ustoz, SHef oshpaz
Группа: Administrator
Сообщений: 774
Статус: Offline
| Oh oh oh mazzaliy zur chiqani korinib turibti man ichiga yalipazam qushaman lekin bunaqa hamir bilan qimaganman insha Allah qilib koraman ellerine salik!!!
Raxmat recept uchun kottakon
|
|
|
Эти 0 пользователя(ей) поблагодарили Guzalina за это полезное сообщение: |
|
|
Guli | Дата: Dushanba, 06.05.2013, 00:48 | Сообщение # 3 |
Pazanda
Группа: Пользователи
Сообщений: 21
Статус: Offline
| Rumoyso qo'llariz dard kurmasin biram ishtahali ,chiroyli turibdi somsalariz Recept uchun raxmat Men ham bunaqa xamirdan qilib kurmaganman keyin ichiga kartoshka solarkansizaa Inshaalloh sizni xamirizdan ham qilib kuraman .
|
|
|
Эти 0 пользователя(ей) поблагодарили Guli за это полезное сообщение: |
|
|
Rumayso | Дата: Dushanba, 06.05.2013, 01:05 | Сообщение # 4 |
Ustoz, SHef oshpaz
Группа: Moderatorlar
Сообщений: 460
Статус: Offline
| Guzal,Guli opa bu bolalilani jon-roxatide,oson hamir. Manam bilmasdim,bitta opamla qiganlarida korgamman,xech qimasdim shu yaqinda juda x`shoshilinchda majbur bolib qildim,yaxshi chiqqani uchun sila bn baham korvomman!:) manam yalpiz qoshardim,uyda yalpizim yogligi uchun qoshmiy qivurdim,boriga baraka db:) qipkorila yaxshi chiqadi,jaa salyonnie hamirdakamasu nu yodan kora:)
|
|
|
Эти 0 пользователя(ей) поблагодарили Rumayso за это полезное сообщение: |
|
|
Leyla | Дата: Dushanba, 06.05.2013, 05:41 | Сообщение # 5 |
Ustoz, SHef oshpaz
Группа: Moderatorlar
Сообщений: 402
Статус: Offline
| гохида сомсани хамирини килишдан эриниб сомсаям килмий куя коламан, бу эса осонгина экан
манимча начинкани хархил килиб килса булади а, масалан бизада уже кукла тугадиде, шу хамирни килиб гуштли начинка килса булса керак Рецепт учун рахмат Румайсо...
|
|
|
Эти 0 пользователя(ей) поблагодарили Leyla за это полезное сообщение: |
|
|
Guli | Дата: Dushanba, 06.05.2013, 14:08 | Сообщение # 6 |
Pazanda
Группа: Пользователи
Сообщений: 21
Статус: Offline
| Leyla opa men ham shu somsani xamirini qilishdan erinamaneee bu somsani xamiri menga ham yoqdi osongina ekan . Leyla opa mana bu yerda Oftoboyim G'ijduvon somsa receptini yozgan ichiga shunaqa masalliq solsangiz ham buladi men qilib kurgandim daxshat chiqqan edi somsalarim. http://pazanda.uz/forum/index.php?topic=1520.0
Сообщение отредактировал Guli - Dushanba, 06.05.2013, 14:17 |
|
|
Эти 0 пользователя(ей) поблагодарили Guli за это полезное сообщение: |
|
|
Rumayso | Дата: Dushanba, 06.05.2013, 14:53 | Сообщение # 7 |
Ustoz, SHef oshpaz
Группа: Moderatorlar
Сообщений: 460
Статус: Offline
| har xil nachinkalar bn qilsa boladi,yegamman shu hamir bn goshtli,qovoqli somsaladan,yaxshi mazali chiqadi,lekin goshtliga man doim yoyib oq yog surib yoki saryog surib orab qilaman zoor chiqadide usha,keyin yana bitta sirini ochiyy koopchili bilmidi vallohu a'alam,soganimmi korib xayron bolishardide, somsani hamirini qorvotganda azgina soda sovorsa ,somsa chiroyli bolib ishib chiqadi,lekin bu receptda somagamman..
|
|
|
Эти 0 пользователя(ей) поблагодарили Rumayso за это полезное сообщение: |
|
|
Leyla | Дата: Dushanba, 06.05.2013, 17:44 | Сообщение # 8 |
Ustoz, SHef oshpaz
Группа: Moderatorlar
Сообщений: 402
Статус: Offline
| тугри , бу секретдан хабарим бор, ман содани катламагаям соламан , берч булмай зур пишади катламаларим, факат содани пичок учида соламан...
|
|
|
Эти 0 пользователя(ей) поблагодарили Leyla за это полезное сообщение: |
|
|
Rumayso | Дата: Dushanba, 06.05.2013, 18:05 | Сообщение # 9 |
Ustoz, SHef oshpaz
Группа: Moderatorlar
Сообщений: 460
Статус: Offline
| Leylapa man xch qatlamaga somasakamman,zor fikr,inshaalloh sinab koraman!! raxmat kottakon
|
|
|
Эти 0 пользователя(ей) поблагодарили Rumayso за это полезное сообщение: |
|
|
Roziya | Дата: Dushanba, 06.05.2013, 20:07 | Сообщение # 10 |
Usta oshpaz
Группа: Пользователи
Сообщений: 166
Статус: Offline
| ZUR FIKRLANI YOZIBSILAKU ALLOH ROZI BULSIN.
|
|
|
Эти 0 пользователя(ей) поблагодарили Roziya за это полезное сообщение: |
|
|
|
|
Форма входа |
|
|
Поиск |
|
|
|