Меню сайта

Статистика

Главная

Регистрация

Вход
Приветствую Вас Mehmon | RSS


Guzalinaning oshxonasiga hush kelibsiz!!!


Seyshanba, 30.04.2024, 13:26
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
FORUM » Taomlar » Hamir ovqatlar » Kok somsa
Kok somsa
RumaysoДата: Yakshanba, 05.05.2013, 23:14 | Сообщение # 1
Ustoz, SHef oshpaz
Группа: Moderatorlar
Сообщений: 460
Статус: Offline
Kok somsa.


Hamiri uchun kerakli masalliqlar:
1,5 piyola suv
3-4 osh qoshiq oq yog' eritilgani
2 ch qosh tuz
keragicha un

Nachinkasi uchun kerakli masalliqlar:
2 bog speanch
3 dona kartoshka
3 dona piyoz
ta'bga kora tuz

Hamir tayyorlanishi:
Suvga tuz qoshib aralashtiriladi,yog' va un qoshib yumshoqqina hamir qoriladi.
Tayyor hamirga klyonka tortib ,tindiriladi.



Nachinkani tayyorlash:
speanch yuvib,

kartoshka va piyoz artib,,


mayda qilib tograladi

kartoshka kubik tograladi..


tingan hamirni bolaklarga bolib chiqib,ustidan selafan yopib ,biroz muddat tindiriladi.


tayyor tog'ralgan masalliqlarga tuz qoshib aralashtiriladi.


Tingan hamirni olib,jova yordamida yoyib ,nachinka solib..


uchburchak shaklida tugib


listga terib,ustidan tuhum surkab,qora sedana sepib,
qizib turgan baland olovli gazda qizarguncha pishiriladi.

Taom tayyor yoqimli ishtaha!

 
GuzalinaДата: Yakshanba, 05.05.2013, 23:36 | Сообщение # 2
Ustoz, SHef oshpaz
Группа: Administrator
Сообщений: 774
Статус: Offline
Oh oh oh mazzaliy zur chiqani korinib turibti man ichiga yalipazam qushaman lekin bunaqa hamir bilan qimaganman insha Allah qilib koraman ellerine salik!!!

Raxmat recept uchun kottakon


 
GuliДата: Dushanba, 06.05.2013, 00:48 | Сообщение # 3
Pazanda
Группа: Пользователи
Сообщений: 21
Статус: Offline
Rumoyso qo'llariz dard kurmasin biram ishtahali ,chiroyli turibdi somsalariz Recept uchun raxmat  lips Men ham bunaqa xamirdan qilib kurmaganman keyin ichiga kartoshka solarkansizaa Inshaalloh sizni xamirizdan ham qilib kuraman .
 
RumaysoДата: Dushanba, 06.05.2013, 01:05 | Сообщение # 4
Ustoz, SHef oshpaz
Группа: Moderatorlar
Сообщений: 460
Статус: Offline
Guzal,Guli opa bu bolalilani jon-roxatide,oson hamir.
Manam bilmasdim,bitta opamla qiganlarida korgamman,xech qimasdim shu yaqinda juda  x`shoshilinchda majbur bolib qildim,yaxshi chiqqani uchun sila bn baham korvomman!:)
manam yalpiz qoshardim,uyda yalpizim yogligi uchun qoshmiy qivurdim,boriga baraka db:)
qipkorila yaxshi chiqadi,jaa salyonnie hamirdakamasu nu yodan kora:)
 
LeylaДата: Dushanba, 06.05.2013, 05:41 | Сообщение # 5
Ustoz, SHef oshpaz
Группа: Moderatorlar
Сообщений: 402
Статус: Offline
гохида сомсани хамирини килишдан эриниб сомсаям килмий куя коламан, бу эса осонгина экан

манимча начинкани хархил килиб килса булади а, масалан бизада уже кукла тугадиде, шу хамирни килиб гуштли начинка килса булса керак
Рецепт учун рахмат Румайсо...
 
GuliДата: Dushanba, 06.05.2013, 14:08 | Сообщение # 6
Pazanda
Группа: Пользователи
Сообщений: 21
Статус: Offline
Leyla opa men ham shu somsani xamirini qilishdan erinamaneee bu somsani xamiri menga ham yoqdi osongina ekan .
Leyla opa mana bu yerda Oftoboyim G'ijduvon somsa receptini yozgan ichiga shunaqa masalliq solsangiz ham buladi men qilib kurgandim daxshat chiqqan edi somsalarim.
http://pazanda.uz/forum/index.php?topic=1520.0


Сообщение отредактировал Guli - Dushanba, 06.05.2013, 14:17
 
RumaysoДата: Dushanba, 06.05.2013, 14:53 | Сообщение # 7
Ustoz, SHef oshpaz
Группа: Moderatorlar
Сообщений: 460
Статус: Offline
har xil nachinkalar bn qilsa boladi,yegamman shu hamir bn goshtli,qovoqli somsaladan,yaxshi mazali chiqadi,lekin goshtliga man doim yoyib oq yog surib yoki saryog surib orab qilaman zoor chiqadide usha,keyin yana bitta sirini ochiyy koopchili bilmidi vallohu a'alam,soganimmi korib xayron bolishardide,
somsani hamirini qorvotganda azgina soda sovorsa ,somsa chiroyli bolib ishib chiqadi,lekin bu receptda somagamman..
 
LeylaДата: Dushanba, 06.05.2013, 17:44 | Сообщение # 8
Ustoz, SHef oshpaz
Группа: Moderatorlar
Сообщений: 402
Статус: Offline
тугри , бу секретдан хабарим бор, ман содани катламагаям соламан , берч булмай зур пишади катламаларим, факат содани пичок учида соламан...
 
RumaysoДата: Dushanba, 06.05.2013, 18:05 | Сообщение # 9
Ustoz, SHef oshpaz
Группа: Moderatorlar
Сообщений: 460
Статус: Offline
Leylapa man xch qatlamaga somasakamman,zor fikr,inshaalloh sinab koraman!! raxmat kottakon 
 
RoziyaДата: Dushanba, 06.05.2013, 20:07 | Сообщение # 10
Usta oshpaz
Группа: Пользователи
Сообщений: 166
Статус: Offline
ZUR FIKRLANI YOZIBSILAKU ALLOH ROZI BULSIN.
 
FORUM » Taomlar » Hamir ovqatlar » Kok somsa
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Форма входа

Поиск

Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024 Создать бесплатный сайт с uCoz