Меню сайта

Статистика

Главная

Регистрация

Вход
Приветствую Вас Mehmon | RSS


Guzalinaning oshxonasiga hush kelibsiz!!!


Seyshanba, 30.04.2024, 13:27
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
FORUM » Taomlar » Hamir ovqatlar » perojki
perojki
RumaysoДата: Juma, 29.03.2013, 23:13 | Сообщение # 1
Ustoz, SHef oshpaz
Группа: Moderatorlar
Сообщений: 460
Статус: Offline

Kerakli masalliqlar:
Hamiriga:
1 piyola suv
1 osh qoshiq tuz
1 osh qoshiq droja (hamirturush)
2 piyola un

Nachinkasiga:
1 dona kartoshka
tuz
ziravorlar

Hamiri:
suvga tuz droja qo'shib aralashtiriladi

ketidan undan oz-ozdan solib

yumshoqqina hamir qoriladi

hamirni usti yopiq idishga qoyib oshish uchun 1-1,5 soatga issiqroq joyga qo'yib qo'yiladi yoki o'rab qo'yiladi

bu orada kartoshkani artib,maydaroq to'grab suvda pishirishga qo'yiladi

hamir oshgandan so'ng

patnisni yog'lab hamirdan yong'oqdek zuvalachalar qilib terib chiqiladi,zuvalachalar orasi ochiq bo'lishi kerak

ustiga selofan yopib biroz tindirishga qo'yiladi.
pishgan kartoshkani ezib pyure xolatiga keltirib tuz va ziravorlar qo'shib aralashtiriladi

nachinkamiz tayyor.

oshgan zuvalachalarimizni biroz yoyib ustiga nachinkadan qo'yib chiqiladi

va tugiladi

va qozonga solishdan avval qo'l bn salgina yoyiladi ya'ni kattalashiriladi


tugilgan perashkalarimizni qizib turgan yo'gda tugilgan tarafini qozon tagiga qilib pishiriladi
tagi qizargandan so'ng olovni pastlatib ustini o'giriladi va past olovda pishiriladi ikkinchi tarafi.
shu zaylda hamma perashkalarimiz pishib chiqadi,ehtiyot bo'ling tezda qizarib kuyib ketishi mumkin.

Taomimiz tayyor!
Dasturxonga marxmat!

Прикрепления: 1874304.jpg (378.9 Kb)


Сообщение отредактировал Rumayso - Seyshanba, 23.04.2013, 07:05
 
LeylaДата: Shanba, 30.03.2013, 06:55 | Сообщение # 2
Ustoz, SHef oshpaz
Группа: Moderatorlar
Сообщений: 402
Статус: Offline
waw Румайсо зууур , енида аччик соуси билан мммм  yes фарзандларим росса севишади пирожкини

Сообщение отредактировал Leyla - Shanba, 30.03.2013, 06:56
 
RumaysoДата: Shanba, 30.03.2013, 08:57 | Сообщение # 3
Ustoz, SHef oshpaz
Группа: Moderatorlar
Сообщений: 460
Статус: Offline
raxmat,kelila mazzza qip yep ketasla smile
mani parashkammi hamiri yuumsho boladi,rasa yeyishli bollabop:)
 
GuzalinaДата: Shanba, 30.03.2013, 09:56 | Сообщение # 4
Ustoz, SHef oshpaz
Группа: Administrator
Сообщений: 774
Статус: Offline
Rumayso daxshat chiqibti ertalabdan kirib sulelarim oqib utiribman och qoringa Allah sizdan rozi bulsin, niyatlarizga yetin iloyim amin!!!

 
RumaysoДата: Shanba, 30.03.2013, 11:11 | Сообщение # 5
Ustoz, SHef oshpaz
Группа: Moderatorlar
Сообщений: 460
Статус: Offline
raxmat guzal bu tilela uzizgadaa 
 
muhayoДата: Chorshanba, 03.04.2013, 16:36 | Сообщение # 6
Ustoz, SHef oshpaz
Группа: Moderatorlar
Сообщений: 233
Статус: Offline
Assalomu alaykum Rumayso rahmat resept uchun hech  drojali pirajki qimaganman inshaallah qib kuraman uzbkda kup qib berardila oyim sad
 
MusulmankaДата: Chorshanba, 03.04.2013, 17:19 | Сообщение # 7
Hurmatli Mehmon
Группа: Пользователи
Сообщений: 10
Статус: Offline
Румайсо опа, биз хам худди шундай киламиз, мазаси зур булади!  eat
 
RoziyaДата: Payshanba, 04.04.2013, 08:30 | Сообщение # 8
Usta oshpaz
Группа: Пользователи
Сообщений: 166
Статус: Offline
RUMAYSO sut somasdan suv soganmisiz?suv sosa mazzasi sut solib qilgandan yahshi chiqadimi?
 
AzizaДата: Payshanba, 04.04.2013, 12:03 | Сообщение # 9
Oshpaz bo'lish istagida
Группа: Пользователи
Сообщений: 49
Статус: Offline
Rumayso bugun tushlikka qildim,bollarim mazza qilib yeyishdi,oldinam tez-tez qilardimu,xech suvga qimasdim,bundayam yaxshi chiqarkan,yumshoq bo'lib.kotta raxmat sizga.

Добавлено (04.04.2013, 12:03)
---------------------------------------------
Rumayso bugun tushlikka qildim,bollarim mazza qilib yeyishdi,oldinam tez-tez qilardimu,xech suvga qimasdim,bundayam yaxshi chiqarkan,yumshoq bo'lib.kotta raxmat sizga.

 
RoziyaДата: Yakshanba, 21.04.2013, 23:50 | Сообщение # 10
Usta oshpaz
Группа: Пользователи
Сообщений: 166
Статус: Offline
RUMAYSO shu perajkkadan qilib kurdim yaxshi chiqdi,oldin sut va tuhum qushardim.mazzasi yaxshi va yumshoq chiqdi raxmat sizga.
 
RumaysoДата: Dushanba, 22.04.2013, 11:09 | Сообщение # 11
Ustoz, SHef oshpaz
Группа: Moderatorlar
Сообщений: 460
Статус: Offline
qizla nimagadur manda korinmidiya yengi yozilgan javoblar xayronman nimaga unaqa?!
silaga yoqqanidan xursandman judayam,manba'zida sut i labnehga ham qilib turaman(labneh ichilmiy qosa,uvol bomasin db)
zor chiqadi ulayam
qip korganila uchun 
 
МадинаДата: Dushanba, 22.04.2013, 19:51 | Сообщение # 12
Oshpaz yordamchisi
Группа: Пользователи
Сообщений: 85
Статус: Offline
Румайсо ман хам роса куп киламан ,киймалигиниям жудаям яхши чикади ва маззали,ёг хам оддий перашкига караганда кам кетади. Рахмат рецепт учун!
 
RumaysoДата: Dushanba, 22.04.2013, 21:14 | Сообщение # 13
Ustoz, SHef oshpaz
Группа: Moderatorlar
Сообщений: 460
Статус: Offline
arzimida Мадинapa osh bolsin yoqqanidan hursandman!:)
manam qiymaliy qipturaman,piyoz+qiyma ziravorla qoshib qovurib dimlab qilaman, a siz qanaqa qilasiz?
 
МадинаДата: Seyshanba, 23.04.2013, 01:41 | Сообщение # 14
Oshpaz yordamchisi
Группа: Пользователи
Сообщений: 85
Статус: Offline
ман хам димлаб пишираман,лекин манга картошкали купрок ёкади!
 
RumaysoДата: Seyshanba, 23.04.2013, 07:03 | Сообщение # 15
Ustoz, SHef oshpaz
Группа: Moderatorlar
Сообщений: 460
Статус: Offline
Ha mangayam kartoshkali koproq yoqadi pripravala qoshib qilingani.. Viy yegim kepketti issiqqina tomatniy sousi bn mmm

Qizla sila qanaqa qilasla pirojkilani
silayam yozila retseptilani,hamma uchun foydali boladi,sinab korovuza davay


Сообщение отредактировал Rumayso - Seyshanba, 23.04.2013, 07:04
 
LeylaДата: Seyshanba, 23.04.2013, 08:40 | Сообщение # 16
Ustoz, SHef oshpaz
Группа: Moderatorlar
Сообщений: 402
Статус: Offline
ман начинкасига  киймани ковураманде +  озгина пишган гуруч  солиб хам киламан
 
LeylaДата: Seyshanba, 23.04.2013, 08:42 | Сообщение # 17
Ustoz, SHef oshpaz
Группа: Moderatorlar
Сообщений: 402
Статус: Offline
кейин куюкро джем  солиб хам килила ващще зуур чикади
 
RumaysoДата: Seyshanba, 23.04.2013, 08:54 | Сообщение # 18
Ustoz, SHef oshpaz
Группа: Moderatorlar
Сообщений: 460
Статус: Offline
Leylapa raxmat ideyala uchun
 
AnsoraДата: Chorshanba, 24.04.2013, 14:07 | Сообщение # 19
Ustoz, SHef oshpaz
Группа: Пользователи
Сообщений: 125
Статус: Offline
Rumayso rahmat, hozir yonimda bopqosa yoq demasdim... :)
 
FORUM » Taomlar » Hamir ovqatlar » perojki
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Форма входа

Поиск

Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024 Создать бесплатный сайт с uCoz