Меню сайта

Статистика

Главная

Регистрация

Вход
Приветствую Вас Mehmon | RSS


Guzalinaning oshxonasiga hush kelibsiz!!!


Juma, 03.05.2024, 23:20
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
FORUM » Dessertlar » Tortlar » Medovik
Medovik
RumaysoДата: Juma, 26.04.2013, 12:02 | Сообщение # 1
Ustoz, SHef oshpaz
Группа: Moderatorlar
Сообщений: 460
Статус: Offline
Medovik.
6ta tuhum
200gr asal
1 st shakar
200gr margarin
5-6 st un(oganichade)
1 ch/qosh soda

qozonga asal solib sal eritib shakar solinadi,
ikkalasi bir xil massa xolatiga kegandna keyin
soda solinadi
sodadan keyin asla kuyishshi boshlidi
ko'piradi 
hidi chiqadi
qizarishshi boshlidi
imenno shetida rangi qanaqa bulishini xolasez,shuncha kuydiras.tortizzi rangi mashinga bog'liq
gazdan olib margarinni bo'laklarga bulib solinadi(oldindan kesib quyaman man)
sovugandan keyin(!!) tuhumni 1 ta 1talab solib aralshtiriladi.
keyin un
kashasimon xamir buladi
keyin listni yoglab un sepib qo'lda hamir listga yoyib pishiriladi
avval ishadi
keyin tezda pishadi
ehtiyot bulish kk kuyib ketmasin
gugurt cho'p tiqsa yopishmasa pishgan buladi

hamirni nechchi qavat qilishni uziz bilas,togorachada bulaklarga bulvolish kk pishirishdan oldin
hamirni

kremi Sharlot:
1st sut
3 osh qosh un
gazda aralshtirib turiladi
kashasimon xolatga kegandan keyin gazni o'chirib
1 st shakar solb aralshtiriladi
shunda uqrqish kkmas,krem rangi uzgarib qoladi 
sovugandan keyin 150-200 gr saryog quwib mikserlanadi
saryog xona xaroratida erigan bulishi kk

pishib chiqqan xamirlani bir tekis qip ustma ust quyib chetini kesib tekislanadi
chetidi urvola opqo'yiladi
tekislangan xamirlani orasiga krem surib,chetidan ortgan urvolani maydalab ustiga sepiladi 
bir tekis qilib
1 kun tursa medovi rasa yiyishli buladi



Сообщение отредактировал Rumayso - Shanba, 27.04.2013, 14:32
 
FORUM » Dessertlar » Tortlar » Medovik
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Форма входа

Поиск

Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024 Создать бесплатный сайт с uCoz