Guzalina | Дата: Shanba, 23.03.2013, 17:59 | Сообщение # 1 |
Ustoz, SHef oshpaz
Группа: Administrator
Сообщений: 774
Статус: Offline
| 3ta tuhum 1 ta stakan shakar 100gr saryoq eritilgan 1 choy qoshiq baking powder, razrihlitel 1 piyola 50ml sut 200gr un ( taxminan yozdim smetanaga o'xshagunicha qoshiladi) 2 osh qoshiq kakao 1,5 stakan kakao+shakar+sut+saryog' dan qlingan glazur' ustiga 1-2 osh qoshiq kakao ozgina saxarniy pudra
tuhumga shakarni qoshib mixerda kopirtiramiz, saryoqni qoshamiz mixerni aylantirib tururamiz, keyin sut qoshamiz, baking powder qoshamiz, un qoshamiz. hamirni 2ga bolib 1tasiga kakao qo'shamiz. keyin idishga pergamentniy qog'oz solamiz. 1 osh qoshiq oq hamirdan 1 osh qoshiq qora hamirdan qlib ustma ust to hamir tugagunicha solamiz. qizib turgan duhovkada 30 minut pishramiz, pastroq olovda. ungacha glazurni pishirib olamiz. keks pishganidan keyin sal sovuganidan keyin kesib chiqamiz, va ustidan yaxshilab oralariga ham tushishi kerey glazurni quyamiz, atroflariga ham kistochkada yaxshilab surtib chiqamiz, keks butunlay glazurda ivishi kerey. hamma glazurni quyib bolgandan keyin holodilnikga 10 minutga qoyamiz, keyin ustidan kakao sepib chiqaimz, kakaoni ustidan saxarniy pudra. keks tayyor!
Uploaded with ImageShack.us
|
|
|
Эти 0 пользователя(ей) поблагодарили Guzalina за это полезное сообщение: |
|
|
Leyla | Дата: Shanba, 23.03.2013, 19:03 | Сообщение # 2 |
Ustoz, SHef oshpaz
Группа: Moderatorlar
Сообщений: 402
Статус: Offline
| шикарный чикибди машааллах
|
|
|
Эти 0 пользователя(ей) поблагодарили Leyla за это полезное сообщение: |
|
|