Hamiri uchun: 1stakan sut 1 choy qoshiq to'lamas tuz 1 osh qoshq shakar 2 osh qoshiq salat yogi keragicha un (osh hamirga o'xshatib hamir qorib olamiz)
nachinkasi: 250 gr qiyma 2ta piyoz yog' piyozni yogda sargaytirib qiyma tuz solib ozgina suv solib qiymani pishirvolamiz ozgina soki qolsa ham yaxshi.
hamirni sumaloq zuvalachalarga bo'lamiz, tahminam 8-10ta ga kattaroq qilib tahminan tuhumday.
har birini yoyib orasiga qaiyma solib cheburekiga uxshatib atrofini yopib chiqamiz, skavarotkaga 1 osh qoshiq saryoq yoki oddiy yog solib har tarafini tilla rang qilib qocurib qolamiz. skavarodkada yog' kamayganda yana yog' qoshib turamiz. juda juda mazzaliy oilamizni sevimli nonushtalaridan bu albatta tayyorlab ko'rishingizni tavsiya qilaman.