masalliqlar : qo'y goshti kim qancha hohlasa soladi, chunki alohida pishiriladi. ziravorlar. guruch 1 stakan 3-4 pamidor 4-5 dona chesnok 1 ta piyoz uksus 1osh qoshiq. tuz, murch non. demak bu ovqatni 3 ta qadami bor. 1-qada. go'shtni huddi qaynatma sho'rvaga qaynatgandek kastryulada hamma ziravorlani va 1ta piyozni solibqaynatib yumshoq qilib pishiriladi. boshqa hich narsa solinmidi. 2-qadam. sous tayorlaymiz, pamidorni po'stidan ajratib, chesnokni maydalab qovuramiz hohlasangiz ko'katlar solsangiz boladi, tuz, murch. 15 minutcha qovurilgandan keyin uksus solib yana 10 minut dimlanadi. sous tayyor. 3-qadam. guruchni har doimgidek pishirib olamiz. endi: o'zi arabcha non solinadi,
lekin silada bo'lmasa oddiy nonni yapaloq qilib kesib likobga qo'yamiz, (ovqatni dasturhonga uzatishdan 5-7 minut oldin solishni boshlasangiz yaxshiroq.) nonni ustiga guruchni solib, ustidan sousni quyamiz, uni ustidan ozgina goshtni shorvasini solsa boladi 1-2 osh qoshiq. susni ustiga pishgan go'shtimizni qoyamiz. taom tayyor. agar hohlasangiz suzishdan oldin goshtni sousga solib aralashtirvorsangiz boladi.