Меню сайта

Категории раздела
ShIRASIZ PISHIRIQLAR [11]
QUYUQ TAOM [19]
SUYUQ TAOM [3]
DESSERTLAR [9]
TORTLAR VA KREMLAR [20]
SALAT VA TUZLAMALAR [20]
SHIRALI PISHIRIQLAR [18]
HAMIRLI TAOMLAR [12]
PECHENYALAR [10]
NONLAR [2]
KEKSLAR [2]
SAYT HAQIDA [2]

Статистика

Jami online: 1
Mehmonlar: 1
Foydalanuvchilar: 0

Главная

Регистрация

Вход
Приветствую Вас Mehmon | RSS


Guzalinaning oshxonasiga hush kelibsiz!!!


Shanba, 04.05.2024, 07:12
Главная » 2013 » Mart » 27 » BANANLI TO'PCHALAR
14:37
BANANLI TO'PCHALAR

 Assalamu Alaykum

Uyda ba'zan banan yig'ilib qoladi, o'g'lim bir yeb, bir yemagani uchun, qarasam yumshab qolgan bo'ladi, ohiri nima qilsam ekan, deb, o'ylab shunday to'pchalar o'rtaga chiqdi:) 

Masalliqlar: 

2 dona ezilgan banan
1 stakan sut
0.5 stakan shakar
2 stakan mannaya krupa (1.5 solib aralashtirib ko'ring, suyuq bo'lsa qolgan 0.5 stakanni ham soling)
Usti uchun: Hindiston yong'og'i bo'lakchalari, shokoladli bo'lakchalar.

Tayyorlanishi:

Bananni mikserda ezib olamiz, qozonga sutni solib, bananni qo'shamiz, shakar, mannaya krupani solib, aralashtiramiz. Yumshoq qorishma hosil bo'lgandan keyin, qo'limiz kuymaydigan darajaga kelguncha biroz ilitamiz, unchalik sovumasin, chunki ham dumaloq qilish qiyin bo'ladi, ham bezash qiyinlashadi. 

Yong'oqdan bo'laklar olib, dumaloq shakl bering, issiq'ida ustini bezang. Sovugandan keyin ikrom eting.
Yoqimli ishtaha:) 


MUALLIF ANSORA
Категория: DESSERTLAR | Просмотров: 2031 | Добавил: Guzalina | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа

Поиск

Календарь
«  Mart 2013  »
DuSeChoPaJuShaYak
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архив записей

Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024 Создать бесплатный сайт с uCoz