Меню сайта

Категории раздела
ShIRASIZ PISHIRIQLAR [11]
QUYUQ TAOM [19]
SUYUQ TAOM [3]
DESSERTLAR [9]
TORTLAR VA KREMLAR [20]
SALAT VA TUZLAMALAR [20]
SHIRALI PISHIRIQLAR [18]
HAMIRLI TAOMLAR [12]
PECHENYALAR [10]
NONLAR [2]
KEKSLAR [2]
SAYT HAQIDA [2]

Статистика

Jami online: 1
Mehmonlar: 1
Foydalanuvchilar: 0

Главная

Регистрация

Вход
Приветствую Вас Mehmon | RSS


Guzalinaning oshxonasiga hush kelibsiz!!!


Seyshanba, 30.04.2024, 10:54
Главная » 2013 » Iyul » 10 » Ayron
23:29
Ayron
 

Meni Ramazonda eng ko'p sevib istemol qiladigan ichimliklarimdan biri bu ayron tayyorlash usullari juda ko'p turli hil bunnisi eng oddiysi.
  

MASALLIQLAR: 

1,5 stakan quyuq yogurt (qatiq yoki 1 stakan qatiq va 1 piyola suzma) 
1 stakan sovuq suv (yoki gazli sovuq suv shunisi menga ko'proq yoqadi) 
Tuz tabga ko'ra 
5-6ta yalpiz bargi yoki rayxon
  
   
Tayyorlash:  

Yalpiz bargarini juda mayda tog'rab olamiz, hamma masalliqlarni bitta idishga solib 

 

1-2 minut blenderda ko'pirtiramiz, yoki ko'piklar paydo bo'lgunicha, ko'piklar aydo bo'ldimi demak tayyor. 

 

holodilnikga 1 soatga qo'yamiz, va dasturxonga tortamiz.
  

 

 

 

 
Категория: SUYUQ TAOM | Просмотров: 2484 | Добавил: Guzalina | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа

Поиск

Календарь
«  Iyul 2013  »
DuSeChoPaJuShaYak
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архив записей

Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024 Создать бесплатный сайт с uCoz