Меню сайта

Статистика

Главная

Регистрация

Вход
Приветствую Вас Mehmon | RSS


Guzalinaning oshxonasiga hush kelibsiz!!!


Shanba, 04.05.2024, 19:21
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
FORUM » Turk oshxonasi » Shirali va shirasiz pishiriqlar » Qatlama bo'rek
Qatlama bo'rek
GuzalinaДата: Yakshanba, 31.03.2013, 21:30 | Сообщение # 1
Ustoz, SHef oshpaz
Группа: Administrator
Сообщений: 774
Статус: Offline
 eksperement qilib yengicha borek ham paydo buldi  

Hamiriga:
1 kosa suv
tuz
yetarlicha un
hamirni zuvalachlarga bulib orasiga eritilgan saryoq surdim va orama qildim. 
bu hamir uzimizani uzbekcha qatlama uchun qilgan hamirim edi. holodilnikda 1soatda oshiq tinib turdi.

nachinkasi uchun:
3 ta kartoshka
1 ta kotta qizil sabzi
1 ta piyoz
2ta tuhum
kashnich kukati
tuz

mayda kubik tugrab hammasini pishirib oldim, yani yogda qovurib ohirida tuhumni ham aralashtirvordim. 

hamirlarni ingichka yoyib ichiga nachinkani solib, crem pishloq ham qushtim nachinkani ustidan,  honimga uxshatib uradim, va listga ketma ket tahlab chiqtim. 

ustiga: qaymoq surtdim (shart emas manimcha) va, 1stakan qatiq, 1 piyola sut, chimdim tuz,1ta tuhumni aralashtirib borekni ustidan quydim. 
pastroq olovda birinchi duhovkani pastki qismini yoqib, keyin qizargunicha ohirgi 7 minut teppasini yoqib pishirdim, jami 35 minutcha tahminan pishti.







bugun yana shu burekni qildim zurde mazzasi, masha Allah hujayinga yoqib qogan hamma bureklani ichidan  





 
FORUM » Turk oshxonasi » Shirali va shirasiz pishiriqlar » Qatlama bo'rek
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Форма входа

Поиск

Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024 Создать бесплатный сайт с uCoz