Меню сайта

Статистика

Главная

Регистрация

Вход
Приветствую Вас Mehmon | RSS


Guzalinaning oshxonasiga hush kelibsiz!!!


Seyshanba, 30.04.2024, 01:59
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
FORUM » Turk oshxonasi » Quyuq taomlar » Hunkar beg'endi yoki Podshox yoqtirdi
Hunkar beg'endi yoki Podshox yoqtirdi
GuzalinaДата: Chorshanba, 27.03.2013, 12:16 | Сообщение # 1
Ustoz, SHef oshpaz
Группа: Administrator
Сообщений: 774
Статус: Offline



rasm manbasi http://www.portakalagaci.com/

Hunkar beg’endi Hunkor (Podshoh yoqtirdi) 

Beshamel sousi uchun masalliqlar: 

1.   3-4 dona baqlajon
2.   3 qoshiq un 
3.   4 qoshiq saryog’
4.   2 stakan sut
5.   0.5 qoshiq tuz

Go’shtli qism masalliqlari: 

1.   1 kg qo’y go’shti (uzun-uzun qilib kesing) 
2.   2 tilim sarimsoq (to’g’ralgan) 
3.   1 qoshiq un
4.   1 qoshiq tomat
5.   Tuz
6.   Murch

Sousning tayyorlanishi: 

1.   Baqlajonlarni aluminyum falgaga o’rab gazni ustida yoki duxovkani ichida pishiring. Pishgandan keyin po’stini so’yib, pichoqda ezing.
2.   Saryog’ni unda qovuring.
3.   Sutni oz oz soling.
4.   Tuz soling,
5.   Bu sousni ezilgan baqlajonlarga aralashtiring. 
6.   Qorishmani chuqur idishga soling.

Go’shtning tayyorlanishi: 

1.   Go’shtni tovada, oz miqdorda yog’ bilan suvini tortguncha qovuring. 
2.   Unni soling.
3.   Sarimsoq va tomatni ham qo’shgandan keyin tuz va murch bilan lazzat bering. 
4.   Go’shtli qorishmani kengroq idishga soling. 

Dasturxonga birinchi sous so’ngra esa go’shtni solib torting. 

Yoqimli ishtaha:)

MATN MUALLIFI ANSORA


 
FORUM » Turk oshxonasi » Quyuq taomlar » Hunkar beg'endi yoki Podshox yoqtirdi
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Форма входа

Поиск

Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024 Создать бесплатный сайт с uCoz