Меню сайта

Статистика

Главная

Регистрация

Вход
Приветствую Вас Mehmon | RSS


Guzalinaning oshxonasiga hush kelibsiz!!!


Dushanba, 29.04.2024, 21:31
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
FORUM » Turk oshxonasi » Quyuq taomlar » Baqlajonli, dumaloq kotletchalar
Baqlajonli, dumaloq kotletchalar
GuzalinaДата: Chorshanba, 27.03.2013, 12:00 | Сообщение # 1
Ustoz, SHef oshpaz
Группа: Administrator
Сообщений: 774
Статус: Offline
Masalliqlar:

5-6 kishilik

400 gr qiyma
1 dona piyoz (qirg’ichdan o’tkaziladi)
1 dona tuxum
5-6 qoshiq qurutilgan non maydasi yoki 2 bo’lak nonni ich qismi
1 qoshiq tuz
Istakka qarab ziravorlar: murch, garmdori, zira, kiyik o’ti 
Istakka qarab: petruska, ukrop

2 dona baqlajon
Sousi uchun
2 stakan (400ml) qaynagan suv
1 stakan tomat
0.5 qoshiq tuz
Kotlet va baqlajonlarni qovurish uchun yog’

Tayyorlanishi:

Kotlet masalliqlarini aralashtirib, 10 daqiqa ustini yopib qo’ying. Dumaloq shakllar yasang. 
Qizgan yog’da usti qotguncha qovurib oling. 
Baqlajonlarni o’rta kattalikda to’rtbuthchak to’g’rab, ularni ham yog’da qovurib oling. 

Kotlet va baqlajonlarni  duxovka idishiga yoki keng va sayoz qozonga soling. Sous masalliqlarini aralashtirib, kotletlarni ustidan quying. Duxovkada 40 daqiqa 200 darajada yoki qozonda qopqog’ini yopib, o’rta olovda 40-45 daqiqa pishiring. 
Yoqimli ishtaha:) 







MATN MUALLIFI ANSORA


 
FORUM » Turk oshxonasi » Quyuq taomlar » Baqlajonli, dumaloq kotletchalar
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Форма входа

Поиск

Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024 Создать бесплатный сайт с uCoz