Меню сайта

Статистика

Главная

Регистрация

Вход
Приветствую Вас Mehmon | RSS


Guzalinaning oshxonasiga hush kelibsiz!!!


Juma, 17.05.2024, 02:06
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
FORUM » Turk oshxonasi » Quyuq taomlar » Bulgurli, kartoshkali kotlet taomi
Bulgurli, kartoshkali kotlet taomi
GuzalinaДата: Chorshanba, 27.03.2013, 11:44 | Сообщение # 1
Ustoz, SHef oshpaz
Группа: Administrator
Сообщений: 774
Статус: Offline


Odatda men bu bugurlarni solib boshqacharoq yegulik qilardim. O'sha kuni "bugun shunday qilsam, qanday bo'larkan" degan xayol bilan pishirgandim, uydagilarga rosa yoqdi shukr, muhimi ham shu emasmi:) 

Masalliqlar:

1 stakan (200 gr) mayda bulgur
250 gr qiyma
1 dona piyoz (qirg'ichdan o'tkaziladi)
1/3 bog' ukrop (mayda tograymiz)- bu kotletga ukrop juda yarashadi, o'ziga xos hid va t'am beradi. 
tuz, murch. 
2-3 dona kartoshka
3-4 qoshiq yog'
1 dona bulgo'ri
1 qoshiq tomat
1 litr suv

Tayyorlanishi:

Qiyma masalliqlarini aralashtiring. Bulgur suvni yaxshi ko'rgani uchun darrov suvni shimib olib, shisha boshlaydi, shuning uchun aralashtirib bo'lib, darrov shakl bering, qotib qolmasin. 

Bir tarafdan yog'da togralgan bulg'orini, tomatni qovurib, suvini quying, kartoshkani xohlagan shaklda tograb, suvga soling, ehtiyotlik bilan kotletlarni qozonga joylashtiring. 
Qozonni qopqogini zich yopib, 35-40 daqiqa past olovda pishiring. 

Yoqimli ishtaha. 



MATN MUALLIFI ANSORA


 
FORUM » Turk oshxonasi » Quyuq taomlar » Bulgurli, kartoshkali kotlet taomi
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Форма входа

Поиск

Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024 Создать бесплатный сайт с uCoz