Меню сайта

Статистика

Главная

Регистрация

Вход
Приветствую Вас Mehmon | RSS


Guzalinaning oshxonasiga hush kelibsiz!!!


Dushanba, 06.05.2024, 16:45
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
FORUM » Arab oshxonasi » Quyuq taomlar » bamiya sousi
bamiya sousi
muhayoДата: Yakshanba, 07.04.2013, 14:02 | Сообщение # 1
Ustoz, SHef oshpaz
Группа: Moderatorlar
Сообщений: 233
Статус: Offline
 arabcha bamiya taerlanishi bu taom guruchli garnir bn eyiladi 
         kerakli masaliq
gusht -200gr           mol quy farqi yuq 
bamiya-1pachka       eki 0,5kg
tamat -3 osh qsh     pastasi
yog'  -0,5chumich 
chisnok-3-4 donasi   sarimsoq
murch-tabga kura
tuz  -tabga kura
suv- 5stakan
         Tayorlanishi
1-gushtni hohlagan shaklda maydaroq tugrab qozonga suv +gusht+chisnokni parak kesib hammasini qaynatishga quyamiz tuz murch sepib


Uploaded with ImageShack.us
2-suvimiz qaynaguncha boshqa qozonga 0,5 chumich egni solib bamiyani eg solib qovuramiz
2

Uploaded with ImageShack.us
rangi ozroq sargaygandan egdan olamiz bamiyani mana bunaqa rangacha qovuramiz


Uploaded with ImageShack.us
3-gushtimiz qaynab boshlagandan 10-15mnt keyn qovurilgan bamiyani solib yana ozroq qaynatamiz 5mntcha


Uploaded with ImageShack.us
4-qaynatma ichiga tamat pastani solib bir aralashtirib urtacha olovga qaynatamiz yana 15-20 mnt 


Uploaded with ImageShack.us
4

Uploaded with ImageShack.us
 
GuzalinaДата: Yakshanba, 07.04.2013, 14:10 | Сообщение # 2
Ustoz, SHef oshpaz
Группа: Administrator
Сообщений: 774
Статус: Offline
Zor ovqatde shu man qiganman Alah rozi busin fel fel ahdar habibti 

biggrin


 
FORUM » Arab oshxonasi » Quyuq taomlar » bamiya sousi
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Форма входа

Поиск

Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024 Создать бесплатный сайт с uCoz