taerlanishi fle baliqni hohlagan shaklda kesamizda idishga tuhumni choqib ziravorlarni solib yhshilab aralshtiramiz boshqa idishga oatsni solamiz endi fleni oldin tuhumga keyn oatsga yhshilab botirib 2mntlar quyamizda urtacha qizigan egda ikki tomoni qizarguncha qovurib olamiz
hohlasaiz oatsli guruch qiling qisqacha qilib ezaman taerlanishini 2stakan ivitilgan guruch 1 bulak fle baliq 1ta piez 0,5 stakan oats tuz yog suv qozonga yog solib piezni qovuramiz baliqni maydalab tugrab solib tuz solib 5mnt qovurib suv solamizda yana 2-3mnt qaynatamiz keyn oatsni guruchga qushib qozonga solib dimlaymiz hudi odiy guruch dimlagandek
Эти 0 пользователя(ей) поблагодарили muhayo за это полезное сообщение: