Меню сайта |
|
|
Статистика |
|
|
|
|
|
| Приветствую Вас Mehmon | RSS
Guzalinaning oshxonasiga hush kelibsiz!!!
Shanba, 04.05.2024, 10:22 | |
|
|
Medovik-Leyla uslubida:)
| |
Rumayso | Дата: Juma, 26.04.2013, 17:04 | Сообщение # 1 |
Ustoz, SHef oshpaz
Группа: Moderatorlar
Сообщений: 460
Статус: Offline
| Medovik. Juda mayin va nafis medovik retseptini taqdim etaman.Buning uchun albatta Mohim va Leyla (opalar)ga o'z tashakkurlarimni izhor etaman! Kerakli masalliqlar:Hamiri uchun:4 dona tuhum1,5 stakan shakar2 osh qoshiq baking powder yoki 1 osh qoshiq sodani uksusda o'ldiriladi200-250 ml oddiy yog' (o'simlik yog'i) yoki 200gr margarin4 osh qoshiq asal2 stakan elangan un Tuhumlar oqidan sarig'ini ajratib, oqini qattiq ko'pik xoliga kelguncha mikser ko'pirtiramizTuhum sarig'iga 2 osh qoshiq oddiy suv va shakarni solib..oqarguncha mikserda ko'pirtiramiz Asalni tovaga solib, gazga past olovga qo'yib ilitamizva baking powder solib tinmiy aralashtrib turish kerakmassa jigarrang tusga kirganda,yog'(margarin) solib aralashtiramiz.3ta idishda 3 ta massamiz tayyor bo'ldi.Endi esa,tuhum sarig'i va asalli massalarni mikserni o'rta tezligida aralashtirib olinadi va elanga un solib aralashtirishda davom etiladikeyin tuhumni oqini yarmisi solib mikserni past tezligida aralashtirib,keyin qolgan yarmini ham aralshtiriladi va oldindan tayyorlab qo'yilgan pergament qog'ozi solingan listga solib, 180C'da qizib turgan duhovkaga 15-30 minutga qo'yiladi.pishganini gogurt cho'pini tiqib korib bilish mumkin,gugurt chopiga hamir yopishmasa demak pishgan bo'ladi.pishgan korjimizni xoxlagan shaklda kesib chiqishimiz mumkin,men yurakcha shaklida kesib chiqdim,necha qavat qilishiz ham o'z hohishingiz va didingizga ko'ra..har bir korj orasiga krem suriladi va shakl berganimizda ortib qolgan korjlarni uvalab,tortimiz ustiga sepamiz, tortimiz tayyor.Yoqimli ishtaha!
|
|
|
Эти 0 пользователя(ей) поблагодарили Rumayso за это полезное сообщение: |
|
|
Rumayso | Дата: Juma, 26.04.2013, 17:06 | Сообщение # 2 |
Ustoz, SHef oshpaz
Группа: Moderatorlar
Сообщений: 460
Статус: Offline
|
|
|
|
Эти 0 пользователя(ей) поблагодарили Rumayso за это полезное сообщение: |
|
|
Guzalina | Дата: Juma, 26.04.2013, 19:04 | Сообщение # 3 |
Ustoz, SHef oshpaz
Группа: Administrator
Сообщений: 774
Статус: Offline
|
|
|
|
Эти 0 пользователя(ей) поблагодарили Guzalina за это полезное сообщение: |
|
|
Rumayso | Дата: Juma, 26.04.2013, 19:09 | Сообщение # 4 |
Ustoz, SHef oshpaz
Группа: Moderatorlar
Сообщений: 460
Статус: Offline
|
|
|
|
Эти 0 пользователя(ей) поблагодарили Rumayso за это полезное сообщение: |
|
|
Rumayso | Дата: Chorshanba, 01.05.2013, 22:45 | Сообщение # 5 |
Ustoz, SHef oshpaz
Группа: Moderatorlar
Сообщений: 460
Статус: Offline
|
|
|
|
Эти 0 пользователя(ей) поблагодарили Rumayso за это полезное сообщение: |
|
|
Мадина | Дата: Payshanba, 02.05.2013, 08:05 | Сообщение # 6 |
Oshpaz yordamchisi
Группа: Пользователи
Сообщений: 85
Статус: Offline
| ман хам пишириб курдим,жудаям ёкди! Лейла рахмат! Румайсо сизники хам жуда зур чикибди!
|
|
|
Эти 0 пользователя(ей) поблагодарили Мадина за это полезное сообщение: |
|
|
Leyla | Дата: Payshanba, 02.05.2013, 15:11 | Сообщение # 7 |
Ustoz, SHef oshpaz
Группа: Moderatorlar
Сообщений: 402
Статус: Offline
| ёкканидан хурсандман, расмини хам кутаман Мадина
|
|
|
Эти 0 пользователя(ей) поблагодарили Leyla за это полезное сообщение: |
|
|
Leyla | Дата: Payshanba, 02.05.2013, 15:12 | Сообщение # 8 |
Ustoz, SHef oshpaz
Группа: Moderatorlar
Сообщений: 402
Статус: Offline
| Румайсо, гап йук, как торт чикибди машааллах
|
|
|
Эти 0 пользователя(ей) поблагодарили Leyla за это полезное сообщение: |
|
|
Мадина | Дата: Payshanba, 02.05.2013, 19:22 | Сообщение # 9 |
Oshpaz yordamchisi
Группа: Пользователи
Сообщений: 85
Статус: Offline
| Лейла расм куёлмаяпман,расмгаям олганман!
|
|
|
Эти 0 пользователя(ей) поблагодарили Мадина за это полезное сообщение: |
|
|
|
|
Форма входа |
|
|
Поиск |
|
|
|