Меню сайта

Статистика

Главная

Регистрация

Вход
Приветствую Вас Mehmon | RSS


Guzalinaning oshxonasiga hush kelibsiz!!!


Payshanba, 18.04.2024, 04:39
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
FORUM » Shirali pishiriqlar » pechenyalar » Rakushki
Rakushki
GuzalinaДата: Yakshanba, 26.01.2014, 16:12 | Сообщение # 1
Ustoz, SHef oshpaz
Группа: Administrator
Сообщений: 774
Статус: Offline


"Rakushki" pechenyasini recepti oson kopchilik bilsa ham yozib o'tmoqchiman. Marxmat. Receptni men bilan ulashgan Feruza opamlarga alohida tashakkur!

Masalliqlar:

Hamiri uchun:

* 200gr margarin

*200ml smetana

*3ta tuhum sarigi

*2 choy qoshiq razrihlitel 

*qolga yopishmaydigan mayin hamir bo'lguncha un

Nachinkasiga:

*1 stakan maydalangan yong'oq (men yarim piyola magiz ham soldim)

*3ta tuhum oqi

*1,5 piyola shakar


Tayyorlash:

margarinni eritib, tuhum sarigi smetana qoshib song un+razrihlitel qoshib hamir qoramiz. va mayda zuvalachalarga bolib (yong'oqday) muslatgichka qoyamiz.



hamir biroz tingunicha, nachinkasini tayyorlab olamiz. tuhumni oqini shakar bilan kopirtirib (bezega ko'pirtirgandek) yongoq solib aralashtirib olamiz.



va bir ma bir yoyib bu shaklda tugamiz...







duhovkani 190C ga qizdirib chiroyli pushti rang bo'lib qizarduncha pishiramiz. 





Sovugandan song shakar upasi yoki glazur yoki eritilgan shokolad bn yasatamiz, men saytimizdagi oson glazur bilan yasatdim.



Oson glazur recepti bu linkda  http://guzal-taom.ucoz.ru/forum/31-264-1#1759

Va yoqimli ishtaha!!!











 
FORUM » Shirali pishiriqlar » pechenyalar » Rakushki
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Форма входа

Поиск

Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024 Создать бесплатный сайт с uCoz