Hammaga taish bo'lgan bu pechenyaga ozgina uzgartirish kiritdim va yana
ham uvlanib ketadigan maylin nafis pechenyalar receptiga erishtim.
sekreti ham shunda.
Masalliqlar:
*200gr saryoq(margarin)
*2 stakan un (1,5 stakan solib ko'ring kam bo'lsa qoshasiz)
*1 osh qoshiq razrihlitel
*1ta tuhum
*1 piyola shakar
*1 osh qoshiq uksus
*vanilin
Tayyorlash:
Margarini qirg'ichdan o'tqazib olib 1,5 stakan unni, razrihlitelni
solib qolda uqalab olamiz, alohida idishda tuhum, shakar, uksus, vanilin
solib kopirtirib olamiz. va suyuq massani quyuq massaga qoshib hamir
qoramiz. qolda yopishmaydigan hamir bo'lishi kerak un kamliq qilsa yana
qo'shasiz. tayyor hamirni morozilkaga 15 minutga qoyasiz, va 1 sm
qalinlikda yoyib shakllar berin 10-13 minut davomida 190-200C da
pishirib olamiz. pishgandan keyin yaxshilab sakar upasi sepamiz yoqimli
ishtaxa!!!