Меню сайта

Категории раздела
ShIRASIZ PISHIRIQLAR [11]
QUYUQ TAOM [19]
SUYUQ TAOM [3]
DESSERTLAR [9]
TORTLAR VA KREMLAR [20]
SALAT VA TUZLAMALAR [20]
SHIRALI PISHIRIQLAR [18]
HAMIRLI TAOMLAR [12]
PECHENYALAR [10]
NONLAR [2]
KEKSLAR [2]
SAYT HAQIDA [2]

Статистика

Jami online: 1
Mehmonlar: 1
Foydalanuvchilar: 0

Главная

Регистрация

Вход
Приветствую Вас Mehmon | RSS


Guzalinaning oshxonasiga hush kelibsiz!!!


Dushanba, 06.05.2024, 22:54
Главная » 2013 » Mart » 26 » QOVURILGAN BALGAR QALAMPIRI
13:06
QOVURILGAN BALGAR QALAMPIRI


2-3 ta chesnok

5 - 6ta balgarskiy
qovurishga salat yog'i
ustiga sepishga quritilgan yoki svejiy ko'katlar
tuz
 1. chesnokni uzunasiga parrak qilib kesib chiqamiz
 2. balgarskiyni  dumini olmasdan shundoq yuvib olib uchini ozgina kesib ichiga 1-2 ta kesilgan chesnokchalarni solib chiqamiz.
 3. qizib turgan yog'da har tarafini qizartirib pishiramiz ( qozonni ustini yopib pishirish kerey, chunki rossa yog' sachridi)
 4. hammasini 1 idihga solib ustidan tuz va ko'katlar sepiladi. salat tayyor.



qo'shimcha: hohlaganlar pamidorni postini archib qirg'ichdan o'tqazib tuz aralahtirib balgarsiyni ustiga quyib yesalar bo'ladi,  yana ham shirin bo'ladi.
ayniqsa bu salatga olov ran, qizil, va sariq balgarsiy to'g'ri keladi.

yoqimli ishtaxa.


Uploaded with ImageShack.us

Категория: SALAT VA TUZLAMALAR | Просмотров: 1199 | Добавил: Guzalina | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа

Поиск

Календарь
«  Mart 2013  »
DuSeChoPaJuShaYak
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архив записей

Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024 Создать бесплатный сайт с uCoz