Меню сайта

Категории раздела
ShIRASIZ PISHIRIQLAR [11]
QUYUQ TAOM [19]
SUYUQ TAOM [3]
DESSERTLAR [9]
TORTLAR VA KREMLAR [20]
SALAT VA TUZLAMALAR [20]
SHIRALI PISHIRIQLAR [18]
HAMIRLI TAOMLAR [12]
PECHENYALAR [10]
NONLAR [2]
KEKSLAR [2]
SAYT HAQIDA [2]

Статистика

Jami online: 1
Mehmonlar: 1
Foydalanuvchilar: 0

Главная

Регистрация

Вход
Приветствую Вас Mehmon | RSS


Guzalinaning oshxonasiga hush kelibsiz!!!


Dushanba, 06.05.2024, 20:17
Главная » 2013 » Mart » 26 » KARAMLI TUZLAMA
16:37
KARAMLI TUZLAMA




Kerakli masalliqlar: 

(5kg-lik idish uchun)

3 kg karam
2 dona sabzi
1.5 stakan uzum sirkasi
3 to'la qoshiq tuzlamalik maxsus tuz (qoya tuzi)
1 hovuch no'xat
1 qoshiq shakar
5-6 dona yirik sarimsoq bo'laklari.

Tayyorlanishi:

Karamni xohlagan kattalikda tograymiz. Idısihimizni eng pastiga 1 siqim no'xatni yuvib solamiz. Ketidan togralgan karamni idishimizga yaxshilab bostirib solamiz, sarimsoqlarni bo'laklarga bolib yoki butun holda solamiz. Sabzilarni bolib, karamlarni oralariga solamiz. Idishimizga sirkamizni quyamiz va karamni ustiga chiqadigan qadar oldindan qaynatilib, sovutilgan suvni quyamiz, keyin suvni suzib olamiz, idishimizga qancha suv ketishi aniq boldi. Bu suvga shakar va tuzni solib, aralashtiramiz. Tayyor bolgan suvni karamlarni ustidan quyamiz, havo olmasin. Ogiz qismiga toza tselofan yopib, qopqogini mahkam berkiting. 
Quyosh kormadigan joyda 2-3 hafta kuting. Tuzlamani ochgandan keyin salqin joyda saqlang. 
Yoqimli ishtaha. 

Recept muallifi Ansora
Категория: SALAT VA TUZLAMALAR | Просмотров: 6260 | Добавил: Guzalina | Рейтинг: 4.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа

Поиск

Календарь
«  Mart 2013  »
DuSeChoPaJuShaYak
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архив записей

Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024 Создать бесплатный сайт с uCoz