Ansora | Дата: Dushanba, 08.04.2013, 12:27 | Сообщение # 1 |
Ustoz, SHef oshpaz
Группа: Пользователи
Сообщений: 125
Статус: Offline
| Assalomu alaykum
Masalliqlar
1 dona karam 1 kgga yaqin 250 gr qiyma 1 dona piyoz 3-4 bolak sarimsoq 0.5 stakan bulgur yoki guruch 3-4 qoshiq yog 0.5 qoshiq tuz 1 choy qoshig'i garmdori 1.5 qoshiq tomat 7 stakan qaynagan suv-1.5 litr
Tayyorlanishi:
Karamni mayda mayda tograng. Bulgurni bir kozdan kechirib, yuving. Yogni qizdirip, qiyma suvini tortguncha qovuring. Piyoz va sarimsoqni mayda tograb qiymaga qoshib qovuring. Karam, tuz, tomat, bulgur va ziravorlarni solib, 10-15 daqiqa qadar orta olovda qovuring. Qaynagan suvni solib orta olovda 15-20 daqiqa pishiring.
Issıqqina ikrom eting. Osh bolsin:)
|
|
|
Эти 0 пользователя(ей) поблагодарили Ansora за это полезное сообщение: |
|
|