Меню сайта

Статистика

Главная

Регистрация

Вход
Приветствую Вас Mehmon | RSS


Guzalinaning oshxonasiga hush kelibsiz!!!


Payshanba, 02.05.2024, 18:06
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
FORUM » Arab oshxonasi » Pishiriqlar » basbusa
basbusa
muhayoДата: Shanba, 06.04.2013, 13:51 | Сообщение # 1
Ustoz, SHef oshpaz
Группа: Moderatorlar
Сообщений: 233
Статус: Offline
arabcha basbusa  
 KERAKLI MASALIQ                                                 Qiyomiga
manaya krupa-1stakan katta                                       shakar -1,5 stakan katta
kokos strujkasi-1 stakan                                              suv -2 stakan
baking pudra -2 osh qsh                                              limon suvi -2-3 tomchi shartmas bumasa     tuhum  -3 dona
qaymoq-1 quti
shakar -0,5 stakan
salat egi -0,5 stakan 
tahiniya-qolibga surtish uchun                                             
      Taerlanishi
1- manay + kokos+ baking pudr idishga solib bir aralshtirib olamizda ustiga qaymoqni solib aralshtiramiz 
2-egni solib yana yhshilab aralshtiramiz
3-alohida idishda tuhum bn shakarni ozroq aralashtirib hamma masaliqni bir qilib yana yhshilab aralshtiramiz mexsrdamas faqat qulda biron qoshiq bn buladi 
4- qolibga tahiniya surtib taer masaliqni quyb duhovkaga pishiramiz oldin duhovkani 180 ga issitamizda basbusani sogandan keyn 160 c ga quyamiz 25-30mnt










endi maslahatlarni ezsam 
1- basbusani qanday aralshtirsaizam yhshi chiqadi kup vaqt berib aralshtirib etmang
2- agar tahiniya bumasa qolibga sarieg eki odiy eg surtsayam buladi  
3-duhovkaga sogandan keyn 20 mntdan keyn ochib qarasaiz chetlari qizargan busa quliz bn basbusani barmogiz bn asta ustiga urganday bup kursaiz agar qolibga sogan vaqtidagiday yumshoq bumasa gazni tagini uchirib ustki qismiga quyb ustini qizartirib olamiz  
4-qiyomi suyqam mas quyuqam bumasligi kerak  masalan chak chaka qigandan sal suyqroq qiyom 
ezilishi kup bugan bn uzi taerlanishi osongina  
pishgandan keyn sovutishga quyb qiyomni taerlaymiz basbusa sovugandan keyn qiyomni issiqligicha quyb hohlagan narsa bn bezatamiz engoq pista kokos 
5-taer bugandan keyn duhovkadan olib qolibni ichida asta sekin kesamiz hohlagan shaklda qilib basbusani qolibdan omaymiz turadi tarelkaga ogunchayam asta sekin olinadi tagidan yhshila
 
GuzalinaДата: Shanba, 06.04.2013, 17:12 | Сообщение # 2
Ustoz, SHef oshpaz
Группа: Administrator
Сообщений: 774
Статус: Offline
Myhayyopa Allah sizdan rozi busin foto otchetni qabul qiling!!!





Прикрепления: 3672000.jpg (91.9 Kb) · 3470745.jpg (86.3 Kb) · 9668976.jpg (80.2 Kb)


 
muhayoДата: Shanba, 06.04.2013, 17:25 | Сообщение # 3
Ustoz, SHef oshpaz
Группа: Moderatorlar
Сообщений: 233
Статус: Offline
GUZALKA rasmizni kurib egim keldi ancha buldi qimaganimgaym masha Allah ur chiqibtiku osh busin cool
 
AnsoraДата: Shanba, 06.04.2013, 17:46 | Сообщение # 4
Ustoz, SHef oshpaz
Группа: Пользователи
Сообщений: 125
Статус: Offline
Assalomu alaykum muhayo, gozal zor chiqibdi ikkalovilarnikiyam:)
 
RoziyaДата: Shanba, 06.04.2013, 22:53 | Сообщение # 5
Usta oshpaz
Группа: Пользователи
Сообщений: 166
Статус: Offline
MASAHA ALLOH QULLIYLA DARD KURMASIN IKKALOVIYLANIKIYAM ZUR CHIQIBDI.
 
RumaysoДата: Shanba, 06.04.2013, 22:55 | Сообщение # 6
Ustoz, SHef oshpaz
Группа: Moderatorlar
Сообщений: 460
Статус: Offline
mashaalloh zorakan retsept ,guzal rasmiz daxhsatu yegim keldi ,xozi shirinli yeb kegan busamam
 
FORUM » Arab oshxonasi » Pishiriqlar » basbusa
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Форма входа

Поиск

Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024 Создать бесплатный сайт с uCoz