Rumayso | Дата: Payshanba, 25.04.2013, 23:27 | Сообщение # 1 |
Ustoz, SHef oshpaz
Группа: Moderatorlar
Сообщений: 460
Статус: Offline
| man biskvit qisam har bir tuhumga 2 osh/qosh shakar 2 osh/qosh un solaman.
misol:
10 ta tuhumlik biskvit; toza quruq idishga tuhumlarni oqidan sarigini ajratib olinadi oqini yaxshilab kupirtiriladi mikserda (muhim;biskvit tishlari quruq bulishi kk) idishni teskariga ag'darsa kupik oqmasligi kk kupirtirishda davom etamiz va 20 osh/qosh shakarni oz-ozdan solamiz va kupirtirishda davom etamiz. tuhum sariglarini solib qoshiq bn aralashtiramiz ehtiyotkorlik bn keyin unni hammasini solib qoshiq yordamida ehtiyotkorlik bn aralashtiramiz,qolipga quyib ustini tekislab duhovkani 160 C ga quyib pishiriladi,qanchada pishishiga hech qaramagan ekanman,pisganini gugurt cho'pini tiqib kurib bilsez buladi
Сообщение отредактировал Rumayso - Juma, 26.04.2013, 10:43 |
|
|
Эти 0 пользователя(ей) поблагодарили Rumayso за это полезное сообщение: |
|
|
Roziya | Дата: Juma, 26.04.2013, 03:45 | Сообщение # 2 |
Usta oshpaz
Группа: Пользователи
Сообщений: 166
Статус: Offline
| TUHUMNI SARIGINI SOMIYSIZMI?UZUR SHU SAVOL KEPQOLDIDE.YOKI UYQISIRAB YAXSHI TUSHUNIB UQIYOLMADIMMI?
|
|
|
Эти 0 пользователя(ей) поблагодарили Roziya за это полезное сообщение: |
|
|
Rumayso | Дата: Juma, 26.04.2013, 10:43 | Сообщение # 3 |
Ustoz, SHef oshpaz
Группа: Moderatorlar
Сообщений: 460
Статус: Offline
| qopketipti,togirlab yozib qoydim,raxmat eslatganiz un
|
|
|
Эти 0 пользователя(ей) поблагодарили Rumayso за это полезное сообщение: |
|
|