Меню сайта

Статистика

Главная

Регистрация

Вход
Приветствую Вас Mehmon | RSS


Guzalinaning oshxonasiga hush kelibsiz!!!


Shanba, 11.05.2024, 17:15
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
FORUM » Taomlar » Qo'y go'shti, qiyma, baliq va mol go'shtidan taomlar » Konservalangan Baliqdan kotlet
Konservalangan Baliqdan kotlet
GuzalinaДата: Yakshanba, 24.03.2013, 01:33 | Сообщение # 1
Ustoz, SHef oshpaz
Группа: Administrator
Сообщений: 774
Статус: Offline


2 banka konservalangan baliq ( tyuna bolsa yana ham mazali bo'ladi)

1 piyola qaynatilgan guruch
1ta o'rtacha kartoshka suvda pishirib qirg'ichdan o'tqazilgan
1ta piyoz qirg'ichdan o'tqasib yengil qovurib olingan
ko'kat ( ukrop yoki rayhon bolsa chiroyliroqva mazaliroq boladi)
tuz, muruch
qovurishga yog'
kotlet ustiga un yoki maydalangan suharik

konservalangan baliqni suvini to'kib vilkada ezib chiqamiz, ichiga guruch, kartoshka, piyoz, ko'kat, tuz muruch solib aralashtiramiz, va kotletlarni yasab suharikga botirib yog'da qizartirib qovuramiz. va olovni past qilib 10-15 minut dimlaymiz. ovqat tayyor! yoqimli ishtaha!


 
FORUM » Taomlar » Qo'y go'shti, qiyma, baliq va mol go'shtidan taomlar » Konservalangan Baliqdan kotlet
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Форма входа

Поиск

Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024 Создать бесплатный сайт с uCoz