Rumayso | Дата: Juma, 26.04.2013, 02:42 | Сообщение # 1 |
Ustoz, SHef oshpaz
Группа: Moderatorlar
Сообщений: 460
Статус: Offline
|
|
|
|
Эти 0 пользователя(ей) поблагодарили Rumayso за это полезное сообщение: |
|
|
Leyla | Дата: Shanba, 27.04.2013, 07:12 | Сообщение # 2 |
Ustoz, SHef oshpaz
Группа: Moderatorlar
Сообщений: 402
Статус: Offline
| рецептларини кутамиз Румайсохон
|
|
|
Эти 0 пользователя(ей) поблагодарили Leyla за это полезное сообщение: |
|
|
Rumayso | Дата: Shanba, 27.04.2013, 09:51 | Сообщение # 3 |
Ustoz, SHef oshpaz
Группа: Moderatorlar
Сообщений: 460
Статус: Offline
| 1 ta qo'y jigari xoxishga qarab tograymiz 4-5 ta piyoz tog'rab qozonga yog solib qizdirib jigar solib 1 -2 martta aylantirib qovuriladi,ketidan piyoz solib tuz solinadi azgina qovurib 5-10 min dimlanadi agar piyoz suvlii bosa shundo dimlanadi,suvsizroq bosa azgina suv qoshib dimlanadi jigarni kop qovurmaslik kk bomasam qotib pishishi qiyin boladi
|
|
|
Эти 0 пользователя(ей) поблагодарили Rumayso за это полезное сообщение: |
|
|
Leyla | Дата: Shanba, 27.04.2013, 12:11 | Сообщение # 4 |
Ustoz, SHef oshpaz
Группа: Moderatorlar
Сообщений: 402
Статус: Offline
| рахмат
ман картошка билан димлайман, энди сизни рецептингиз билан килиб курсам буларкан
|
|
|
Эти 0 пользователя(ей) поблагодарили Leyla за это полезное сообщение: |
|
|