Guzalina | Дата: Yakshanba, 31.03.2013, 20:00 | Сообщение # 1 |
Ustoz, SHef oshpaz
Группа: Administrator
Сообщений: 774
Статус: Offline
|
1ta tozalangan baliq (hohlagan turi bulishi mumkun) 3ta kartoshka 3ta sabzi 2ta urtacha piyoz 0,5 limon ziravorlar kokat tuz yog
tayyorlanishi baliqni yoglab, ziravorlar sepib tuz sepib ustiga limonlarni rasimdaka quyib chiqamiz yonidagi dabzavotlani tugrab qizartirib yogda qovurib olamiz baliq atrofiga quyib chiqamiz, piyozni ham 2ga bulib qovurvolamiz, sabzavotlani ustini ham tuz bilan ziravor bilan sepamiz baliqni ichiga kokatlani tugrab solamiz.
ustini folga bilan yopib qizigan duhovkani urtacha olovida, 30 minut 40 minut pishiramiz.
|
|
|
Эти 0 пользователя(ей) поблагодарили Guzalina за это полезное сообщение: |
|
|