Меню сайта |
|
|
Статистика |
|
|
|
|
|
| Приветствую Вас Mehmon | RSS
Guzalinaning oshxonasiga hush kelibsiz!!!
Chorshanba, 08.05.2024, 00:47 | |
|
|
tovuqli qozon shashlik
| |
Guzalina | Дата: Chorshanba, 27.03.2013, 18:53 | Сообщение # 1 |
Ustoz, SHef oshpaz
Группа: Administrator
Сообщений: 774
Статус: Offline
|
Uploaded with ImageShack.us
masalliqlar: 1ta tovuq ( filyedan qilsa ham bo'ladiku lekin mazzasi umuman boshqacha chiqadi, butun tovuqdan qilgan shirinroq) 1 stakan qatiq 2ta tuhum ziravorlar: kashnich urug'i, zira, muruch, paprika tomat pastasi 1 choy qoshiq tuz tabga kora maydalangan suharik, va un qovurishga yog' dimlashga suv
tayorlash: tovuqni olib suyaklaridan ajratib olamiz, va 3-4 sm to'rtburchak shaklida kesamiz. muhumi terisi va yog'larini ham kesamiz agar terisi va yog'larini optashasangiz quruq bo'lib qoladi.
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us tovuqga qatiq, tuhum, ziravorlarni, tomat pastasini, tuzni qo'shib aralashtiramiz, va ustini yopib 25-30 minut marinovka qilamiz.
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us keyin tovuqni olib bambuk tayoqchalariga tiqib chiqamiz
Uploaded with ImageShack.us orasiga yog'larini terisini ham tiqamiz. hammasini tiqib chiqanimizdan keyin idishda marinadlangan qatiq qoladi uni shashliklarni ustiga quyib yuboramiz. yana suv shimib turishi uchun.
Uploaded with ImageShack.us keyin maydalangan suharik bilan unni aralashtirib shashliklarni 1 ma bir shunga botirib
Uploaded with ImageShack.us qizartirib har tarafini qovurib olamiz.
Uploaded with ImageShack.us mana bunaqa rang bo'lgunicha.
Uploaded with ImageShack.us hammasini qo'vurib bo'lgandan keyin qozonni olib, toza bambuk tayoqchalarinimana bunaqa qilib qo'yib chiqamiz,
Uploaded with ImageShack.us ustiga tovuqlarimizni teramiz, go'sht qozonga teyib qolmasligi kerak.
Uploaded with ImageShack.us keyin qovurganimizda skavarotkada qolgan yog'ni tovuqli qozonimizga quyamiz, ustidan 1 piyoladan ko'proq suv quyamiz,
Uploaded with ImageShack.us va juda past olovda 35-40 minut dimlaymiz. qozon shashlik tayyor, yoniga hohlagan garniringizni qilishingiz mumkun, biza har doim guruch bilan yeymiz. yoqimli ishtaha.
|
|
|
Эти 0 пользователя(ей) поблагодарили Guzalina за это полезное сообщение: |
|
|
Leyla | Дата: Payshanba, 28.03.2013, 13:18 | Сообщение # 2 |
Ustoz, SHef oshpaz
Группа: Moderatorlar
Сообщений: 402
Статус: Offline
| мана шу таомиздан килганман росса зур чиккан,тавсия киламан хаммага Рахмат Гузал
|
|
|
Эти 0 пользователя(ей) поблагодарили Leyla за это полезное сообщение: |
|
|
muhayo | Дата: Dushanba, 01.04.2013, 18:17 | Сообщение # 3 |
Ustoz, SHef oshpaz
Группа: Moderatorlar
Сообщений: 233
Статус: Offline
| tugri judaym mazzali ayniqsa bolajonlar mazza qilishadi ancha buldi qimaganimga inshaallah shu kunlarda tayorliyman
|
|
|
Эти 0 пользователя(ей) поблагодарили muhayo за это полезное сообщение: |
|
|
Anisa | Дата: Seyshanba, 02.04.2013, 20:05 | Сообщение # 4 |
Hurmatli Mehmon
Группа: Пользователи
Сообщений: 10
Статус: Offline
| Guzal,bu taomizni man ham yahshi ko'raman.Ayniqsa bollarim.Bitta qilishda 2 ta portsiya qilaman,mazza qilib yeshsin deb))
|
|
|
Эти 0 пользователя(ей) поблагодарили Anisa за это полезное сообщение: |
|
|
Leyla | Дата: Seyshanba, 09.04.2013, 21:17 | Сообщение # 5 |
Ustoz, SHef oshpaz
Группа: Moderatorlar
Сообщений: 402
Статус: Offline
| мани болларим хам чупига кизикиб ейишади, росса екади бизага
|
|
|
Эти 0 пользователя(ей) поблагодарили Leyla за это полезное сообщение: |
|
|
Ansora | Дата: Chorshanba, 10.04.2013, 10:20 | Сообщение # 6 |
Ustoz, SHef oshpaz
Группа: Пользователи
Сообщений: 125
Статус: Offline
| Rahmat Go'zal:) rosa mazaliligi korinib turibdi:)
|
|
|
Эти 0 пользователя(ей) поблагодарили Ansora за это полезное сообщение: |
|
|
muhayo | Дата: Shanba, 20.04.2013, 00:24 | Сообщение # 7 |
Ustoz, SHef oshpaz
Группа: Moderatorlar
Сообщений: 233
Статус: Offline
| Ansora tayorlab kuring judaym mazzali chiqadi
|
|
|
Эти 0 пользователя(ей) поблагодарили muhayo за это полезное сообщение: |
|
|
|
|
Форма входа |
|
|
Поиск |
|
|
|