Меню сайта

Статистика

Главная

Регистрация

Вход
Приветствую Вас Mehmon | RSS


Guzalinaning oshxonasiga hush kelibsiz!!!


Seyshanba, 30.04.2024, 04:57
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
FORUM » Shirali pishiriqlar » pechenyalar » Arabcha pehenya "g'raybeh"
Arabcha pehenya "g'raybeh"
GuzalinaДата: Chorshanba, 27.03.2013, 21:36 | Сообщение # 1
Ustoz, SHef oshpaz
Группа: Administrator
Сообщений: 774
Статус: Offline


Uploaded with ImageShack.us

man choy krushkasida o'lchadim suv stakanidan ko'ra kam ml ketadi manimcha.
1,5 krushka manka, (krupa mannaya, semolina)
1,5 krushka un
1 krushka shakar kukuni ( saxarnaya pudra, sugar powder)
1 krushka eritilgan saryoq
1 osh qoshiq atirgul suvi, 1 osh qoshiq dates syroup ( hurmo siropi, finikoviy sirop) solmasa ham boladi manimcha.
ustini yasatish uchun homdon pista (bodom, yong'oq, magiz) man magiz soldim.

(arablar sal boshqachoroq recept bn qilishadi man o'zgartirganman)
magizdan boshqa 
hammasini aralashtirib qo'lga yopishmaydigan hamir qoramiz, agar yopishsa  manka yoki un solsa boladi. qo'lda dumaloq yong'oqdey qilib pergamentni qog'oz solingan listga qo'yamiz, ustini nomiga barmogimiz bn ezib chiqamiz, va yong'oq yoki magiz bilan yasatib chiqamiz. va past olovda ( 105 gradus) qizib turgan duhovkada usti pushti rang bo'lgunicha pishiramiz. yumshoq mazzali pechenya bo'ladi. ayniqsa kasha yemaydiga bolalarga yoqib tushadi deb o'ylayman, masalan mani qizim))) 


 
FORUM » Shirali pishiriqlar » pechenyalar » Arabcha pehenya "g'raybeh"
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Форма входа

Поиск

Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024 Создать бесплатный сайт с uCoz