Меню сайта

Статистика

Главная

Регистрация

Вход
Приветствую Вас Mehmon | RSS


Guzalinaning oshxonasiga hush kelibsiz!!!


Juma, 29.03.2024, 01:25
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
FORUM » Dessertlar » Tortlar » "Afg'on" napaleoni
"Afg'on" napaleoni
GuzalinaДата: Chorshanba, 30.04.2014, 13:01 | Сообщение # 1
Ustoz, SHef oshpaz
Группа: Administrator
Сообщений: 774
Статус: Offline


Shirin, to'yimli, barakali tort!!!

Hammiri uchun:

* 8ta tuhum sarig'i

* 250 gr margarin

* 3 st un

* 1 st qaymoq yoki qatiq (yoki ikkisini aralashmasi yoki smetana)

* 1 ch/q soda

Bezzesi uchun:

* 8ta tuhum oqi

* 2 st shakar

* 1 kosa maydalangan yong'oq

Kremi uchun:

* 1ta varenniy sgushenka

* 1 pachka saryoq ( 200-250gr)

Tayyorlash:

Unni margarin bilan uqalab olamiz, qaymoqga soda solib aralashtirib unli massaga qo'shamiz, tuhum sarigini solamiz, va xamir qorib olib birpastga tindirib holodilnikga qoyammiz.

Ungachan, tuhum oqini shakar bilan ko'pirtirib olamiz beze qilib hohishga qarab yong'oqni qoshib aralashtirib olsa bo'ladi yoki pishirish jarayonida ustiga sepib pishirsa bo'ladi, men bezega aralashtirib yubordim yong'oqni.

Hamirimizni olib 5 ga bo'lib olamiz, har birini  yoyib ustiga beze surtib yong'oq sepib (agar bezega aralashgan bo'lsa shundoq bezeni hamir ustiga surtib) 180-200C qizigan duhovkada bir ma bir pishirib olamiz, har biriga 10-15 minut vaqt ketadi, beze qotmaydi pushti rang bo'lganda olaverasiz. 



Korjlarimiz soviguncha hona haroratita erigan saryoqga sgushenkamizni qoshib krem qilib olamiz.
Korj atrofini kesib olamiz ortiqcha oyini va maydalab olamiz, so'ng korjlarni kremlab ustiga urvog'ini sepib 2-3 soatga qoldiramiz. Yoqimli ishtaxa!!!










 
FORUM » Dessertlar » Tortlar » "Afg'on" napaleoni
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Форма входа

Поиск

Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024 Создать бесплатный сайт с uCoz