Меню сайта

Категории раздела
ShIRASIZ PISHIRIQLAR [11]
QUYUQ TAOM [19]
SUYUQ TAOM [3]
DESSERTLAR [9]
TORTLAR VA KREMLAR [20]
SALAT VA TUZLAMALAR [20]
SHIRALI PISHIRIQLAR [18]
HAMIRLI TAOMLAR [12]
PECHENYALAR [10]
NONLAR [2]
KEKSLAR [2]
SAYT HAQIDA [2]

Статистика

Jami online: 1
Mehmonlar: 1
Foydalanuvchilar: 0

Главная

Регистрация

Вход
Приветствую Вас Mehmon | RSS


Guzalinaning oshxonasiga hush kelibsiz!!!


Seyshanba, 21.11.2017, 11:06
Главная » 2014 » Yanvar » 26 » MOHORA
20:53
MOHORA
 

Керакли масаллиқлар: 

Гўшт 20 бўлак (одамлар сонига қараб) 

7-8 дона картошка 

3 дона пиёз 

2 дона булғор қаламири (каттасидан) 

5 дона сабзи 

3-4 дона саримсоқ пиёз 

1 ош қош томат паста 

2 дона помидор 

2 банка консерва нўхот 

Ёғ, туз 

Лавр япроғи, кўкатлар 

Тайёрланиши: 

Қозонга 1 чўмич ёғ солинади. 

Гўшт солиб яхшилаб қовурилади. 

 

Сўнг пиёз солиб ўлдирилади. 

 

 
Кетидан помидор солиб яхшилаб қовурилади. 

Картошка солиб қовуриб, 
 

сабзи,   

 

булғор қаламири 

 
 

помидор пастаси, 

 

саримсоқ пиёз солиб бир оз қовуриб сув солинади. 

 

Кетидан консерваланган (бўлмаса оддий) нўхот солинади 

 

 

ва оловни баланд қилиб, қайнаб чиқишини кутилади. 

Қайнаб чиққач,олов пастлатиб милтиллатиб қайнатиб қуйилади. 

1,5- 2 соатларда пишади, таом пишишига 15 дақиқа қолганда лавр япроғи солинади. 

Тузини таъбга кўра ростлаб, косаларга сузиб, устидан кўкатлар сепилади. 

Ёқимли иштаҳа!! 
[URL=http://www.picshare.ru/view/3766620/][IMG]http://www.picshare.ru/uploads/140126/HH9cEO26u5.jpg[/IMG][/URL]

RECEPT MUALLIFI RUMAYSO
Категория: SUYUQ TAOM | Просмотров: 1517 | Добавил: Guzalina | Рейтинг: 4.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа

Поиск

Календарь
«  Yanvar 2014  »
DuSeChoPaJuShaYak
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архив записей

Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz

  • Copyright MyCorp © 2017 Создать бесплатный сайт с uCoz