Меню сайта

Категории раздела
ShIRASIZ PISHIRIQLAR [11]
QUYUQ TAOM [19]
SUYUQ TAOM [3]
DESSERTLAR [9]
TORTLAR VA KREMLAR [20]
SALAT VA TUZLAMALAR [20]
SHIRALI PISHIRIQLAR [18]
HAMIRLI TAOMLAR [12]
PECHENYALAR [10]
NONLAR [2]
KEKSLAR [2]
SAYT HAQIDA [2]

Статистика

Jami online: 1
Mehmonlar: 1
Foydalanuvchilar: 0

Главная

Регистрация

Вход
Приветствую Вас Mehmon | RSS


Guzalinaning oshxonasiga hush kelibsiz!!!


Juma, 29.03.2024, 13:03
Главная » 2013 » Mart » 25 » KOKOSLI PECHENYA
11:02
KOKOSLI PECHENYA


 Assalamu Alaykum recept uzimniki  Man gulman!

* 2ta tuhum
* 0,5 stakan shakar
* 0,5 stakan shakar pudrasi
* 220 gr kokos strujkasi
* 1stakan un (tahminan)
* 2 choy qoshiq razrihlitel (baking powder)
* 30 gr hona haroratida saryoq
* 1 osh qoshiq qatiq
* 1 osh qoshiq  qaymoq

tayyorlash:
tuhumlarga shakar va shakar pudrasini solib kopirtiramiz ko'pikga uxshab qolganda, saryoq ni solib kopirtirishni davom etamiz, qatiq, qaymoq solamiz, kokos trujkasi solamiz, razrihlitel solamiz va oz ozdan un solib qolda aralashtirishni boshlaymiz, hamir yopishqoq lekin qattim hamir bulishiga oz qoladigan darajaga yetganda un solishni tuhtatamiz, va hamirni muzlatkichga yarim soatga qoyamiz. 
Hamirimiz mana bunaqa bolishi kerak:



hamir soviguncha, duhovkani 200C darajada qizdirib qoyamiz, listga maxsus qog'oz solib yoki yoglab yong'oq shaklida dumaloqchalar qilib pishirib olamiz, pechnya qizarmaydi usti yorilib qolib tagi qizaradi. shundan pishganini bilishingiz mumkun.



Категория: PECHENYALAR | Просмотров: 3860 | Добавил: Guzalina | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа

Поиск

Календарь
«  Mart 2013  »
DuSeChoPaJuShaYak
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архив записей

Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024 Создать бесплатный сайт с uCoz