Меню сайта

Категории раздела
ShIRASIZ PISHIRIQLAR [11]
QUYUQ TAOM [19]
SUYUQ TAOM [3]
DESSERTLAR [9]
TORTLAR VA KREMLAR [20]
SALAT VA TUZLAMALAR [20]
SHIRALI PISHIRIQLAR [18]
HAMIRLI TAOMLAR [12]
PECHENYALAR [10]
NONLAR [2]
KEKSLAR [2]
SAYT HAQIDA [2]

Статистика

Jami online: 1
Mehmonlar: 1
Foydalanuvchilar: 0

Главная

Регистрация

Вход
Приветствую Вас Mehmon | RSS


Guzalinaning oshxonasiga hush kelibsiz!!!


Seyshanba, 21.11.2017, 11:11
Главная » 2013 » May » 6 » Ko'K Somsa
12:10
Ko'K Somsa
 
[
Hamiri uchun kerakli masalliqlar: 
1,5 piyola suv 
3-4 osh qoshiq oq yog' eritilgani 
2 ch qosh tuz 
keragicha un 

Nachinkasi uchun kerakli masalliqlar: 
2 bog speanch 
3 dona kartoshka 
3 dona piyoz 
ta'bga kora tuz 

Hamir tayyorlanishi: 
Suvga tuz qoshib aralashtiriladi,yog' va un qoshib yumshoqqina hamir qoriladi. 
Tayyor hamirga klyonka tortib ,tindiriladi. 

 

Nachinkani tayyorlash: 
speanch yuvib, 
 
kartoshka va piyoz artib,, 
 

mayda qilib tograladi 
 
kartoshka kubik tograladi.. 
 

tingan hamirni bolaklarga bolib chiqib,ustidan selafan yopib ,biroz muddat tindiriladi. 
 

tayyor tog'ralgan masalliqlarga tuz qoshib aralashtiriladi. 
 

Tingan hamirni olib,jova yordamida yoyib ,nachinka solib.. 
 

uchburchak shaklida tugib 
 

listga terib,ustidan tuhum surkab,qora sedana sepib, 
qizib turgan baland olovli gazda qizarguncha pishiriladi. 

Taom tayyor yoqimli ishtaha! 


RECEPT MUALLIFI: RUMAYSO
Категория: HAMIRLI TAOMLAR | Просмотров: 2493 | Добавил: Guzalina | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа

Поиск

Календарь
«  May 2013  »
DuSeChoPaJuShaYak
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архив записей

Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz

  • Copyright MyCorp © 2017 Создать бесплатный сайт с uCoz