Меню сайта

Категории раздела
ShIRASIZ PISHIRIQLAR [11]
QUYUQ TAOM [19]
SUYUQ TAOM [3]
DESSERTLAR [9]
TORTLAR VA KREMLAR [20]
SALAT VA TUZLAMALAR [20]
SHIRALI PISHIRIQLAR [18]
HAMIRLI TAOMLAR [12]
PECHENYALAR [10]
NONLAR [2]
KEKSLAR [2]
SAYT HAQIDA [2]

Статистика

Jami online: 1
Mehmonlar: 1
Foydalanuvchilar: 0

Главная

Регистрация

Вход
Приветствую Вас Mehmon | RSS


Guzalinaning oshxonasiga hush kelibsiz!!!


Shanba, 23.09.2017, 19:25
Главная » 2013 » Aprel » 25 » Bo'rek (tez pishar va oson usuli)
17:20
Bo'rek (tez pishar va oson usuli)


Bizga kerakli masalliqlar: 


1 pachka phillo hamiri 

500 gr beyaz peynir yoki hallumi, brinza, man feta cheese soldim 

ko'katlar: 

ko'k piyoz 

yalpiz 

petrushka 

yarim stakan saryoq  yoki kungaboqar yog'i. 

ustiga quyish uchun: 

1stakan qatiq 

yarim stakan suv 

1ta tuhum 

tuz 

Tayyorlash: 

ko'katlarni yo'g'ab olib, pishloq bn aralashtirib olamiz, pishloq tuzsiz bo'lsa tuz qoshamiz.  

 

 

 

Hamirimizni rulondan ochib birinchi qavatiga yog surtamiz. 

 

 

pishloqli qiymanii bu shakilda solib... 

 

rulet shaklida o'rab chiqamiz... 

 

tagidagi qavatga ham biroz yog surtib yana bir martta rulet qilib o'raymiz.. 

 

pergament qog'ozi yoyilgan listga shu tariqa 2 qavatli rulet larni terib chiqamiz. 


 

qatiq tuz tuhumni yaxshilab atalab olamiz va bo'lajak bo'reklarimizni ustidan quyib chiqamiz. 

 

 

 

duhovkani 180 darajada qizdirib 15 minut tagini 5 minut teppasini yoqib sal qizarguncha pishirib olamiz.  yoqimli ishtaxa!!! 

 

Категория: ShIRASIZ PISHIRIQLAR | Просмотров: 4054 | Добавил: Guzalina | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа

Поиск

Календарь
«  Aprel 2013  »
DuSeChoPaJuShaYak
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Архив записей

Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz

  • Copyright MyCorp © 2017 Создать бесплатный сайт с uCoz