Меню сайта

Категории раздела
ShIRASIZ PISHIRIQLAR [11]
QUYUQ TAOM [19]
SUYUQ TAOM [3]
DESSERTLAR [9]
TORTLAR VA KREMLAR [20]
SALAT VA TUZLAMALAR [20]
SHIRALI PISHIRIQLAR [18]
HAMIRLI TAOMLAR [12]
PECHENYALAR [10]
NONLAR [2]
KEKSLAR [2]
SAYT HAQIDA [2]

Статистика

Jami online: 1
Mehmonlar: 1
Foydalanuvchilar: 0

Главная

Регистрация

Вход
Приветствую Вас Mehmon | RSS


Guzalinaning oshxonasiga hush kelibsiz!!!


Shanba, 25.11.2017, 12:29
Главная » 2013 » Oktyabir » 6 » Arman pishirig'i
23:01
Arman pishirig'i
   

BISMILLAH... 

Bu oilamizning eng sevimli pishiriqlaridan, qolaversa oson va mehmonlarni ham hayratda qoldiradi! 

* 15 dona tayyor to'rtburchak qatlama hamir 

* 1 dona tuhum 

* 1 piyola shakar 

* 1 stakan maydalangan yong'oq 

Tayyorlash: 

Tuhumni oqini shakr bilan ko'pirtirib olamiz, yongoqni qoshib aralashtiramiz. nachinka tayyor. 

 

Hamirlarga qoshida bir hil qilib nachinka solib chiqamiz. hamir yopishishi uchun tuhum sarig'idan foydalanib mana bu shakilda tugib chiqamiz.  

 

Listga terib chiqib qolgan tuhum sarig'ini surib kunjut sepmiz... 

 

Va duhovkaga 15 minutga 180C darajada pishirib olamiz, avval past qismini song qizartib tepa qismini. va pishiriq tayyor!!! Yoqimli ishtaha!!!
 

 

Категория: SHIRALI PISHIRIQLAR | Просмотров: 3973 | Добавил: Guzalina | Рейтинг: 2.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа

Поиск

Календарь
«  Oktyabir 2013  »
DuSeChoPaJuShaYak
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архив записей

Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz

  • Copyright MyCorp © 2017 Создать бесплатный сайт с uCoz