Меню сайта

Категории раздела
ShIRASIZ PISHIRIQLAR [11]
QUYUQ TAOM [19]
SUYUQ TAOM [3]
DESSERTLAR [9]
TORTLAR VA KREMLAR [20]
SALAT VA TUZLAMALAR [20]
SHIRALI PISHIRIQLAR [18]
HAMIRLI TAOMLAR [12]
PECHENYALAR [10]
NONLAR [2]
KEKSLAR [2]
SAYT HAQIDA [2]

Статистика

Jami online: 1
Mehmonlar: 1
Foydalanuvchilar: 0

Главная

Регистрация

Вход
Приветствую Вас Mehmon | RSS


Guzalinaning oshxonasiga hush kelibsiz!!!


Shanba, 23.09.2017, 19:34
Главная » 2013 » Mart » 25 » Ajoyib usulda "paxlava"
11:54
Ajoyib usulda "paxlava"

Demak hamiri
150gr qatiqga shuncha sut qushtim
Choy qoshiq shakar tuzsoldim 6-7gr quruq drojja solib isitdimhammasini, keyinbiroz ko'pirganidan keyin
 100 gr saryoq eritib soldim
5 ta tuhumni sarigini oqidan ajratib 4ta sarigini saryoqli masaliqa soldim 1ta si ustiga surishga qoldi
Usha saryoqli tuhumli masaliqa un soldimaniq biliman odiiyyumshoq hair bugunicha keyin 40 minutcha urab quydim oshib chiqti.
Ungachan tuhumni oqini kupirtirdim beze qilib stakan shakar bilan, 1kosa mayda yongoq i magiz soldim. Shu bilan hamirni 3 ga bulib ingichka qilib yoyib orasiga bezeli yonGoqni surtib quyib chiqtim, ustiga tuhum, pishishidan 10 minutcha oldin asal bilan saryoq quydim ustiga va yana duhovkaga quydim. 
Категория: SHIRALI PISHIRIQLAR | Просмотров: 1327 | Добавил: Guzalina | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа

Поиск

Календарь
«  Mart 2013  »
DuSeChoPaJuShaYak
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архив записей

Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz

  • Copyright MyCorp © 2017 Создать бесплатный сайт с uCoz