Меню сайта

Статистика

Главная

Регистрация

Вход
Приветствую Вас Mehmon | RSS


Guzalinaning oshxonasiga hush kelibsiz!!!


Shanba, 25.11.2017, 12:12
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
Страница 1 из 11
FORUM » Taomlar » Hamir ovqatlar » "Gulli" yoki "Kapalak" chuchvara tugilishi
"Gulli" yoki "Kapalak" chuchvara tugilishi
GuzalinaДата: Chorshanba, 19.03.2014, 12:39 | Сообщение # 1
Ustoz, SHef oshpaz
Группа: Administrator
Сообщений: 774
Статус: Offline


Aslida "gulli" chuchvara edi menga kapalkga ham o'xshagandek tuyuldi, qizim gullar va kapalaklarni "fanat"i  bo'lganligi uchun juda ham qiziqib hursand bo'lib yedi, mazzasi ga tugilishi hich halaqit bermaydi huddi shunaqa, hamir ham qalin bo'lib qolmas ekan. Sho'rva bilan pishirmoqchi edim negadir oddiy chuchvaraga aylanib ketti   

mehmonlarga qaynatma qovurma sho'rvalar bilan ayni muddao. recept uchun Shaxzoda.pazandaga va www.pazanda.uz saytiga alohida tashakurlar 

Demak tugilishi:

oddiy chuchvaraga kesilgandek to'rtburchak qilib kesiladi hamir... 4ta burchagani o'rtaga qilib orqasini o'giriladi, va qiyma solib tuguncha qilib chetlarini yopishtiriladi...va orqasida qolgan uchlarini ochib chiqiladi... va gullarimiz tayyor...













 
FORUM » Taomlar » Hamir ovqatlar » "Gulli" yoki "Kapalak" chuchvara tugilishi
Страница 1 из 11
Поиск:

Форма входа

Поиск

Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz

  • Copyright MyCorp © 2017 Создать бесплатный сайт с uCoz